Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

På den igen.

Sådan lyder det for spillerne fra Aalborg og Herning, der skal i aktion for anden aften på stribe.

Anledningen er, at kampen skulle have været spillet i begyndelsen af det nye år, hvor Aalborg i stedet nu skal spille Super Final i Continental Cup.

Det kører i det hele taget ganske fint for nordjyderne, der i går forsvarede førstepladsen i en glimrende kamp mod Rungsted, hvor det kun var effektiviteten, det kneb med.

Spillemæssigt var det fine takter i to perioder og det kan Pirates-spillerne tage med til aftenens kamp, der er et opgør mellem nummer et og to i tabellen. 

Herning kommer fra en glimrende kamp i Frøs Arena, hvor det blev 2-3 efter straffeslag mod SønderjyskE. Mathias Bau gjorde comeback med en scoring. Vigtig mand for Blue Fox. 

- På isen synes jeg også, at det gik ganske ok. Jeg føler, at det gik fint konditionsmæssigt, mens det var lidt sværere, når det handlede om timingen i aktionerne og teknikken med staven. Det kan ikke undgås, at det koster lidt, sagde han til Sportherning.dk efter kampen.

Hold øje med: Netop Bau bliver en vigtig force for Blue Fox i aften. Han var i den grad en offensiv mangelvare, da Herning mødte Aalborg. Hos nordjyderne er Kabanov lige nu inde i et godt rush og ham skal det stærke Herning-forsvar have et øje på.

Det forventer vi: Fuld skrue på Aalborg fra start, Herning klar med hurtige omstillinger og special teams. 

Skader/karantæner: Victor Panelin Borg og Thomas Spelling ude for Aalborg i aftes, hvor Herning manglede sin U20-kvartet - to reservemålmænd og Bang og Brændgaard.

De indbyrdes kampe: Aalborg vandt 3-2 i det første opgør i Herning, mens midtjyderne tog revanche i kamp to i Aalborg og vandt 3-2 i overtid. Seneste kamp endte 5-3 til nordjyderne. 

Statistikken: Det er nummer et og to i tabellen, der mødes og samtidig er de to hold altså nummer to og tre i formbarometeret. Ægte topkamp. 


METAL LIGAEN UDEN TILSKUERE fra søndag og frem til 17. januar PATRICK BJORKSTRAND BLEV TISSOT MÅNEDENS SPILLER FOR NOVEMBER