Aalborg-spilleren var en konstant drivkraft for Pirates gennem hele november

Da vi spurgte fansene lige omkring månedsskiftet, var Patrick Bjorkstrand den spiller, der blev nævnt af de fleste som et muligt bud på TISSOT månedens spiller for november måned.

Fagfolkene, der kommenterer og skriver omkring Metal Ligaens redaktionelle dækning var heller ikke uenige og alle havde Bjorkstrand i toppen af listerne for den forgangne måned. Patrick Bjorkstrand har været en konstant drivkraft for nordjyderne hele sæsonen, kulminerende i november, hvor den tilbagevendte forward også var stærkt medvirkede til, at Aalborg Pirates kvalificerede sig til Continental Cup.

I alt lavede han 10 point i otte kampe inklusive Continental Cup og syv af pointene kom i Aalborgs fem Metal Liga-kampe. En ledertype, der i den grad har slået til efter en lang og flot karriere i udlandet og en spiller, der lige nu kæmper om førstepladsen på Metal Ligaens topscorerliste.

Alt foregår med størst mulige ydmyghed. 

- Det er altid dejligt at få sådan en titel, men for at være ærlig, så er det ikke noget, jeg tænker meget over, da jeg helst ikke vil snakke så meget om mig selv. Det kommer på baggrund af holdets præstation, som gør det muligt for mig at præstere, sagde Patrick Bjorkstrand efter Aalborgs kamp mod Rungsted i går. 

Søren Nielsen og Mathias Bau Hansen er de tidligere modtagere af TISSOT månedens spiller i indeværende sæson. 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates VIDEO: Højdepunkter fra SønderjyskE-Herning