Kampstart 15:00 i Kvik Hockey Arena

Lynende hurtigt returopgør og familiefest i Herning i eftermiddag, hvor Blue Fox tager imod Eagles.

Midtjyderne vandt 5-4 efter straffeslag på Morten Poulsens afgørende mål. 

Forinden var gået en virkelig frem- og tilbage- match med fuld skrue og angrebslyst fra begge hold. Og ganske kuriøst en game misconduct til Kevin Tansey meget tidligt i kampen, der kostede en ekstra mand på et i forvejen skadesramt Herning-hold.

- Kampen søndag bliver nok meget lig den fredag aften, selvfølgelig afhængig af forløbet. Men tit er disse dobbeltopgør fyldt med stor intensitet, og forhåbentligt har vi fået lidt flere spillere klar, så vi selv kan bestemme vilkårene.

- Også det faktum at det er på hjemmebane, så man ikke har den 3½ times bustur, gør lidt forskel når man er færre spillere. Og så tror jeg også at Phillip Marinaccio skal overveje at spille med samme stav som han spillede med fredag i Herlev, siger sportschef Daniel Nyegaard til Bluefox.dk.

Hentydningen er naturligvis til, at Marinaccio scorede hattrick i Herlev og var kampens helt store spiller.

Herlevs Lasse Mortensen sagde efter kampen, at han er fuldstændig klar til at tage revanche efter nederlaget og med et svækket Herning-hold på isen, kan Herlev sagtens finde en mulighed for at hente point i Kvik Hockey Arena. 

Det forventer vi: Endnu en åben omgang, hvor Herlev vil forsøge at køre offensivt på mod et Herning-hold, der mangler folk. Hvor mange er uvist. Tæt og målrigt.

Hold øje med: Naturligvis hattrick-skytten Marinaccio, der gjorde Herlev usikker fredag aften. Herlev med fire forskellige målscorere i fredagskampen. En af dem var Victor Cubars. Gør han det igen?

Skader/karantæner: Herning manglede Mathias Bau, Brett Perlini, Simo-Pekka Riikola, Mathias From og Christian Mieritz, mens Herlev har Marius Kring Andersen med U20-landsholdet i Norge.

Historikken: Herning har tre sejre over Herlev hidtil i sæsonen. 5-4 altså i fredags i overtid, i de to første kampe er det blevet 4-3 og 6-2 i Blue Fox-favør. 

Statistikken: Tre Herlev-spillere er på en delt andenplads i plus/minus-statistikken med +15. Patrick Madsen, Tristan Pomerleau og Phillip Marinaccio. Herlevs bedste i den statistik er Mathias Asperup (+7). 


Cubars sikrede Herlev revanche mod Herning OPTAKT: SønderjyskE-Rungsted Seier Capital