Kampstart 15:30 i Frøs Arena

SønderjyskE er ude efter revanche mod et formstærkt Rungsted-mandskab, der kommer med stor optimisme til Vojens efter en sejrsrække, der nu tæller fire i træk og en næsten skadesfrit mandskab. 

Sådan forholder det sig ikke helt hos SønderjyskE, der har haft en god håndfuld folk og lidt mere ude i de seneste mange kampe. 

Det har kostet lidt i rytme, nøjagtig som hos Rungsted, der har været der tidligere på sæsonen.

Men nu er Brett Thompson kommet, og han er blevet en slags talisman for sejrene og Rungsted har altså ikke tabt, siden han er kommet til byen. 

Seneste match mellem de to hold endte med en klar sejr til 6-3 til Rungsted, der vel nu er gået definitivt på jagt efter en placering i top fire med fire stærke angrebskæder, der bare ruller på. 

Det forventer vi: Rungsted i storform må være favorit i eftermiddag mod et såret SønderjyskE-hold, der skal fighte sig ind i kampen. Ren kamp er SønderjyskE's opskrift i dag. 

Hold øje med: Charlie Combs er manden, der gør det uventede for SønderjyskE og måske kan være nøglen til hjemmesejr i eftermiddag. Hos Rungsted har vi ikke set Morten Jensen i en helt så dominerende rolle som tidligere endnu. Bliver det i eftermiddag. 

Statistikken: Samme Combs er topscorer for SønderjyskE med 28 point og på jagt efter førstepladsen på topscorerlisten. Det samme er Rungsteds Lucas Andersen, der lige nu rammer en formtop. Han står med 26 point. 

Historikken: SønderjyskE vandt de to første opgør med 5-3 og 4-2, mens Rungsted vandt den seneste match med 6-3 hjemme i Bitcoin Arena.

Skader/karantæner: Patrick Galbraith sad over hos SønderjyskE fredag, der også manglede Marco Petersen, William Boysen, Jonas Borring (U20-VM), Cam Spiro og langtidsskadede Mathias Borring. Rungsted var uden Nick Moutrey og Jacob Gammelgaard i den seneste 7-2-sejr over Frederikshavn som var meget overbevisende. 

 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Herlev Eagles HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Frederikshavn-Esbjerg