Kampstart 15:00 i Kvik Hockey Arena

Det var et forrygende stærkt Rungsted-hold, der tirsdag aften havde godt fat i Herning i Kvik Hockey Arena.

Rungsted vandt med sikre 5-1 over midtjyderne, der sjældent får en så stor overhaling på hjemmebane, og nordsjællænderne har gennemgående haft godt fat i Herning i denne sæson.

Tirsdag aften var det igen Rungsteds stærke powerplay, der slog til med tre ud af fem scoringer, og man må bare sige, at holdet fra Nordsjælland er decideret skræmmende i den disciplin i denne sæson.

Det er devise nummer et for Herning at holde sig fra straffeboksen i eftermiddag på hjemmebane, hvor Mark MacMillan er med igen efter sin lange karantæne.

Omvendt har Rungsted formentlig ikke Marcus Olsson tilbage på holdet, så på den måde er Herning forstærket i forhold til tirsdag, mens Rungsted har mistet en vigtig brik.

Det var ikke nogen god aften for Simon Nielsen fredag aften mod Frederikshavn. Han må ikke lade lette mål gå ind i eftermiddag. Det bliver for kostbart.

Hold øje med: Der kom tre assister fra Shane Hannas stav tirsdag aften. Han er formentlig noteret i træner Coopers bog. Markus Jensen er fint kørende for tiden for Herning og var fremtrædende fredag aften, da midtjyderne slog Frederikshavn.

Historikken: Rungsted vandt den tidlige kamp i sæsonen med 6-2 over midtjyderne og fortsatte med 5-1 i Kvik Hockey Arena tirsdag. Men forinden havde Herning faktisk vundet fire på stribe over Rungsted.

Det forventer vi: Rungsted går ind til kampen som lille favorit, men bliver presset hårdere af Herning i eftermiddag. Alt andet vil være en overraskelse.

Statistikken: Rungsted kommer med et næsten klokkerent formbarometer med 14 point i fem kampe, mens Herning står med ni pinde i de seneste fem matcher.


SønderjyskE ydmygede Rødovre i stærk anden periode OPTAKT: Odense Bulldogs-Aalborg Pirates