Cameron Brown og Victor Rollin Carlsson med dobbelte scoringer i Rødovre Centrum Arena, hvor hjemmeholdet lukkede SønderjyskE indenfor til lyseblå målfest

Rødovre Mighty Bulls-SønderjyskE 1-8 (0-0, 1-5, 0-3): Revanchetid for Rødovre i Rødovre Centrum Arena søndag eftermiddag, da SønderjyskE lagde vejen forbi for anden gang i denne uge. De tre point gik til SønderjyskE i tirsdags, så hjemmeholdet sultne efter at slå igen.

Sejren gik imidlertid endnu en gang til SønderjyskE, der tromlede hen over en skidt spillende Rødovre-defensiv. Åbent hus hos hjemmeholdet i anden periode, hvor gæsterne grundlagde sejren med fem scoringer. De lyseblå langt stærkere på flere parametre – især i nærkampene ved banderne. Det blev bestemt ikke den kamp, som 300-kamps-jubilar Steffen Klarskov Nielsen og co. havde drømt om i egen arena.

Begge hold fik et powerplay i kampens indledende fase uden at komme frem til noget nævneværdigt. Janis Voris og Nicolaj Henriksen lukkede af på de få skud, der blev sendt af sted.

Ganske få spilstop i løbet af perioden, der bød på spil frem og tilbage, uden at der blev spillet frem til oplagte scoringschancer. Gæsterne bedst til at etablere spil i offensiv zone, mens Rødovre efterhånden levede på kontraer.

Marcus Almquist havde god afslutning med tre minutter igen, og i samme moment fik gæsterne foræret et overtal. Der gik dog ikke mange sekunder, før Phillip Schultz fik tilkendt et straffeslag, som Brett Welychka efterfølgende misbrugte på Nicolaj Henriksen. SønderjyskE fik ikke udnyttet powerplay-spillet bagefter. Og holdene kunne gå til pause.

SønderjyskE skulle kun bruge 36 sekunder, før pucken lå bag Janis Voris. Hjemmeholdet tog en blunder, og så havde Steffen Frank frit lejde til at placere den sorte gummeskive højt i mål til 0-1.

Et minut senere øgede Oliver Gatz Nielsen for gæsterne, der dermed var foran med to. Der blev lagt pres på Rødovres mål, og efter et forsøg gled pucken over stregen forbi den lettiske keeper. Perfekt indledning på anden periode for cheftræner Mario Simionis tropper.

SønderjyskE med tungt pres på hjemmeholdet i tiden herefter, hvor de rødblusede havde store problemer med at få pucken ud af zonen. Gæsterne i øvrigt klart stærkest ved banderne, og Rødovre gjorde det svært for sig selv.

Fem minutter efter seneste scoring øgede Victor Rollin Carlsson til 0-3. De lyseblå var i powerplay, og det blev hurtigt farligt tæt under mål. SønderjyskE i den grad oven på med bedst spil og størst styrke i nærkampene.

Nyt overtal til gæsterne kort efter, og så kunne Cameron Brown øge føringen. God tid og plads tæt under mål, og Janis Voris blev udplaceret med pucken højt i mål. Thor Dresler reagerede og sendte William Rørth på isen i stedet for den sagesløse Voris, der ikke fik meget hjælp af forsvaret.

Også powerplay til Rødovre, men der blev intet kreeret i de to minutter. I stedet fortsatte SønderjyskE ydmygelsen af hjemmeholdet, der virkede modløse og uden gejst. Brendan Harms med sikker scoring i løb frem mod mål.

Reducering af Rødovre med et minut til pause, da Joshua Heerwagen fik pucken ind bag Nicolaj Henriksen. Fænomenal periode af SønderjyskE – 20 mareridtsminutter for tyrene.

Gæsterne med endnu en perfekt indledning på en periode, da Cameron Brown med dagens andet mål kunne øge til 1-6 kun 40 sekunder inde. For anden gang i matchen skulle dommerne gennemse målet i boksen, og scoringen blev godkendt hver gang.

Rødovre faldt helt sammen, og Victor Rollin Carlsson kunne ligeledes sætte sit andet mål blot 26 sekunder efter seneste scoring. SønderjyskE ydmygede hjemmeholdet, var tæt på at lukke et mål ind sekunder senere. William Rørth på plads med redning.

SønderjyskE i fuld kontrol resten af kampen, og sejren blev krydret med en scoring af Rasmus Lyø 30 sekunder før tid. For anden gang i denne uge gik alle tre point til det sønderjyske mandskab. Rødovre blev i dagens kamp kun registreret for 16 skud.

7-0 til Aalborg: Bulldogs blev "kørt rundt i Palles Tivoli" OPTAKT: Herning Blue Fox-Rungsted Seier Capital