Kampstart 19:00 i Kvik Hockey Arena

Kæmpekamp i Herning i aften, hvor hjemmeholdet skal forsøge at slå tilbage efter at være blevet mere eller mindre udspillet i Bitcoin Arena i seriens anden kamp.

Her vandt Rungsted med sikre 5-1 efter at have leveret en lynstart, der fuldstændig overrumplede Herning. 

Siden kom midtjyderne slet ikke ind i kampen og skal have helt anderledes fat i aften.

Der er næppe tvivl om, at Herning kommer med større indsats i Kvik Hockey Arena, for der var ingen tørre undskyldninger, da der skulle gøres status efter kampen tirsdag aften.

- Det er jo den slags, der sker engang imellem, selv om vi alle er enige om, at det ikke må ske. Vi var ikke klar, selv om det naturligvis ikke kom bag på os, at Rungsted ville forsøge at komme rigtigt hårdt ud, efter at de tabte den første kamp. Men selv om vi havde snakket om det, så var vi desværre slet ikke klar til at stå imod, og derfor gik vi fra banen med en rigtig ærgerlig følelse, sagde angriberen Mads Christensen, der gjorde comeback for Herning mandag aften. 

Det var en kamp, der endte med masser af bataljer spillerne imellem. Spørgsmålet er, om Herning vil spille "det fysiske kort" mod et Rungsted-hold, der angreb med fire kæder i mandags.

Imponerede specielt, at fjerdekæden med Madsen, Hansen og Green satte så flotte offensive accenter i kampen. De tre spillere har været tre af de mest konstante hos Rungsted i sæsonen og det siger meget om, at der stadig er uudfyldt potentiale hos mange af de øvrige spillere. 

Det forventer vi: At Herning vil komme rigtig hårdt ud og forsøge at trykke Rungsted på fysikken. Omvendt skal Herning passe på de giftige spilvendinger, som Rungsted er eksperter i. Gæsterne smal favorit i aften på baggrund af den seneste match.

Hold øje med: Det huede ikke førnævnte Mads Christensen at tabe 1-5 for nylig. Der er næppe tvivl om, at han kommer med maksimal tænding og indsats i jagten på at irritere modstanderne i aften. Hos Rungsted scorede Branden Gracel to mål og bliver mere og mere værdifuld for de forsvarende mestre.

Skader/karantæner: Rungsted stadig uden de to backer Gammelgaard og Røndbjerg, mens Frederik Bjerrum også har siddet ude i en rum tid. Herning manglede Thomas Andersen og Peter Eg Larsen på kamprapporten senest, men var ellers i stærkeste opstilling. 

Statistikken: Olsson, Persson og Hardt fortsætter med minusser i plus/minus-statistikken. Skal der laves om på den statistik i aften? Herning leder efter en mere bred produktion. Der skal mere end Poulsen og Bau til på scoringslisten. De har scoret tre af fem Blue Fox-mål hidtil i serien. 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy OPTAKT: Aalborg Pirates-Herlev Eagles