Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

Det var ikke godt, hvad Herning leverede søndag og SønderjyskE onsdag. Begge hold var oppe mod Frederikshavn hjemme og begge hold tabte klart. Nok kom Herning stærkt igen i tredje periode, men det udviskede ikke helhedsindtrykket af en skuffende omgang. Det samme gjaldt SønderjyskE, der slet ikke kom ud af starthullerne onsdag.

I forhold til Metal Final4 er kampen her uhyre vigtig. Det er Hernings chance for at komme helt tilbage i kampen om de fire pladser, mens SønderjyskE kan slå et hul til de klassiske rivaler. Der er formentlig dømt disciplin i begge holds forsvarslinjer. 

- Vi skal ændre nærmest alt fra den sidste kamp. Først og fremmest skal vi ud og lave det, som vi normalt er gode til. Der skal arbejdes mere og spilles mere simpelt, og så får vi forhåbentlig også mere tid i offensiv zone og flere skud på mål, siger SønderjyskE-forwarden Mads Lund til klubbens hjemmeside.

Historikken: Tidligt møde mellem Herning og SønderjyskE i første runde, der var nøjagtig så tæt som næsten altid mellem de to mandskaber. Herning vandt på Morten Poulsens mål kort før den ordinære spilletids udløb.

Duellen: Morten Poulsen scorede det afgørende mål i det første møde mellem de to mandskaber. I aften tørner han sammen med landsholdsmakker Galbraith.  

Statistikken: Herning mangler stadig produktion fra importangriberne. Samlet set har de fire importangribere scoret fem gange og lavet 10 point i alt. Måske eksploderer de i aften. SønderjyskE har taget tre sejre på stribe på udebane, hvor de har hentet otte point i fire kampe. 

Det forventer vi: Begge hold er yderst sultne efter dårlige præstationer mod Frederikshavn. Herning var bagud 0-4 efter to perioder i søndags, SønderjyskE var vage i 1-3-nederlaget mod White Hawks onsdag. Tæt kamp nøjagtig som premieren. 

Skader/karantæner: Herning ved mere eller mindre fuld styrke, SønderjyskE har stadig Anthony Nigro ude.

 


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Esbjerg Energy Rungsted-direktør: Forhåbentlig kan Jon være en inspiration for andre sportsfolk