Kampstart 19:30 i Kvik Hockey Arena

"I skyggen af" Metal Final4 tørner SønderjyskE og Herning sammen i et spændende metal Liga-møde i Kvik Hockey Arena. De to gamle "giganter" spiller om, hvem der skal ligge på andenpladsen i landsholdspausen, og begge hold kommer fra en periode med rigtig mange sejre og point - bortset lige fra de seneste matcher. 

Men der er næppe tvivl om, at hverken Herning eller SønderjyskE ønsker at tabe placering eller territorium i aften, hvor man kan forvente en match med tæthed og fokus i hver eneste nærkamp.

- Vi skal op på hesten igen efter nederlagene i overtid mod Rødovre og Frederikshavn. Der er blevet set video og snakket om, hvor vi kan lave nogle ændringer i vores spil. Vi ved at Herning er godt kørende, og at det er en super vigtig kamp for begge hold, så der skal nok komme masser af intensitet, lyder det fra Martin Eskildsen, SønderjyskE's forward.

Herning og SønderjyskE har kæmpe respekt for hinanden og plejer at bringe det bedste frem, når de mødes.

Både Ben Cooper og Mario Simioni har med succes rullet på med fire kæder, og begge hold har efterhånden fået skrabet et par rigtig brede og solide trupper sammen. 

Derfor kan vi forvente en kamp med højt tempo gennem 60 minutter i aften i Kvik Hockey Arena.

Historikken: Herning står med tre sejre ud af fire i indeværende sæson. Ingen kampe er gået i overtid endnu. Tre kampe har været etmåls-kampe.

Det forventer vi: Tempo, disciplin og formentlig noget, der ligner den seneste kamp mellem de to hold, der endte 2-1 til Herning. Det kunne sagtens ende med den første overtid i sæsonen mellem holdene i aften.

Hold øje med: Luka Vidmar fik debut for SønderjyskE mod Frederikshavn. Nu har sloveneren haft tid med sine holdkammerater og spændende at se, hvad han kan gøre i den sønderjyske defensiv. Hos Herning scorede Markus Jensen igen og har netop krydret sin gode form med en udtagelse til landsholdet. Målfarlig mand. 

Statistikken: Det er "formbarometerets" topopgør i aften, for set over de seneste fem og 10 kampe er Herning og SønderjyskE klart i spidsen. I de sidste 10 kampe er den 25-23 i point i Herning-favør. 

Skader/karantæner: SønderjyskE har Patrick Galbraith ude og spillede mod Frederikshavn uden Daniel Kønig Hansen, Josh McDonald og Anders Biel. Herning var i Herlev uden Brodie Dupont og Joachim Linnet, ligesom Sean Flanagan udgik efter et have fået et ordentlig slag i hovedet ved et hændeligt uheld. 

 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Herlev Eagles Gade: Defensiv og disciplin har førsteprioritet