Kampstart 19:00 i VinMedKant Arena

Hvad skete der lige der, Odense? Efter 3-1 hjemme over Frederikshavn i sæsonens bedste kamp for fynboerne, gik Bulldogs fuldstændig rabundus med 1-7 i Herning og med fire mål nede allerede efter første periode. Det var en hård aften for Odense-truppen, hvor spillerne blev lidt for overmodige og glemte at finde den rette koncentration frem.

Det er formentlig et helt andet og fokuseret mandskab, der kommer på isen i aften mod Aalborg, som Odense traditionelt har det ret vanskeligt med. De teknisk og spilstærke mandskaber - med Rungsted og Aalborg som de klareste eksempler - bekommer ikke Odense vel, så det gælder for fynboerne om at komme godt ind i kampen og mon ikke Mark Lefebvre bedre sine folk om at holde lidt igen med presset og ikke give Aalborg så meget plads til hurtige omstillinger?

Pirates kommer formentlig til kampen med mange afbud, men omvendt også i en meget god rytme. Det er ganske enkelt imponerende, at Aalborg har vundet og vundet, selv om holdet har haft noget, der ligner tre-fem stamspillere ude i gennemsnit. Pausen kommer stensikkert tiltrængt for Garth Murrays tropper.

Canadieren i Aalborg-boksen har i kampene fredag og søndag har reelt mulighed for at spille Pirates i Metal Final4, men Aalborg-træneren ved også godt, at fredag aften i Odense kan være lumsk. 

Skader/karantæner: Odense stillede senest uden Mike Hammond, Lucas Bjerre Rasmussen og Mathias Møller i den store 1-7-lussing i Herning, mens Aalborg også har været hårdt ramt i mange kampe. Daniel Madsens karantæne er lagt til skader til Victor Panelin Borg, Martin Lefebvre, Jonathan Brinkman, Martin Højberg og Nicolaj Carstensen.

Historikken: Aalborg vandt 4-3 efter overtid i sæsonpremieren i år, og nordjyderne vandt fem af seks kampe mod Odense i sidste sæson.

Statistikken: Aalborg har 15 point i fem hidtidige udekampe. Stærkt arbejde af nordjyderne på fremmed is. Odense har kun taget fire point i seks hjemmekampe hidtil.

Hold øje med: Dale Mitchell kommer stille og roligt op i gear. Skal han være kampafgørende i aften? Hos Aalborg træder skiftende spillere frem i offensiven. Defensivt har Jonas Brøndberg i den grad imponeret siden han kom ind fra Portland.

Det forventer vi: Et Odense-mandskab der kæmper med næb og klør fra første minut. Fynboerne har med en maksimal præstation mulighed for point, men det kræver koncentration i 60 minutter, nøjagtig som for en uge siden mod Frederikshavn. 

 


ALEXANDER TRUE KLAR FOR RUNGSTED i sjællandsk klassiker OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox