Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

Der er kamp på TV2 Sport i aften og ikke mindst i VinMedKant Arena, hvor "Brunsvigerens Dag" på Fyn naturligvis fejres i Odense. Der er "Brunner" til samtlige tilskuere i aften til kampen, og måske kan det animere hjemmeholdets fans til en endnu større indsats for deres yndlinge. 

Odense skal nemlig til at have point, hvis ikke fynboerne skal lande i en kedelig suppedas som i sidste sæson, hvor den sidste halvde af sæsonen endte med at blive en ørkenvandring frem mod play-in.

Den ekstrachance har Odense ikke i denne sæson, så Bulldogs-spillerne skal altså ikke for langt bagud i tabellen. 

Udfordringen i dag er den sværeste pt i dansk ishockey, for den hedder Aalborg Pirates. 

Nordjyderne kommer med en ubændig evne til at vende svære udgangspunkter, således også 0-2 i Herlev fredag aften, som blev vendt til en 3-2-sejr i overtid.

Pudsigt nok Pirates vundet de seneste fire kampe ude med 3-2 efter overtid eller straffe. Bonuspointene kan blive vigtige i længden, når grundseriens regnskab gøres op til syvende og sidst.

Skader/karantæner: Odense manglede både Lucas Bjerre Rasmusssen, Jakob Wittendorf, Asger Petersen og Mikkel Jensen for nylig i Vojens. Aalborg spillede uden Felix Scheel, Nikolai Nielsen, Tobias Ladehoff og Jeppe Jul Korsgaard i kampen mod Herlev i fredags. 

Det forventer vi: At Odense vil komme med alt hvad remmer og tøj kan holde. Har fynboerne kræfter til den aggressive, stærkt skøjtende stil, kan kampen godt holdes tæt til det sidste. Men Pirates er favorit til at vinde - ingen tvivl om det. 

Duellen: Evan Cowley i det fynske bur skal stå en kanonkamp, hvis fynboerne skal på tavlen. Han kommer mod en Martin Højbjerg, der scorer de afgørende mål for tiden og alvorligt bankede på til ugens hold i i sidste uge. 

Historikken: I de to holds seneste 10 indbyrdes kampe er tendensen klar: Aalborg har vundet de ni. Odense vandt dog den seneste gældende duel, da det blev til 4-3 efter overtid i Bentax Isarena i den sidste kamp i sidste sæsons grundserie. 

Statistikken: Odenses assisterende træner Mads True siger det selv: Angrebet er det store problem med blot 14 scoringer i ni kampe. Det har der været stærk fokus på de seneste dage i Bulldogs-lejren. Aalborg er derimod det hold, der har scoret flest mål i snit pr. kamp og står med 31 mål i alt i ni kampe- 


OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Rødovre Mighty Bulls Metal Ligaen: 9 NYE imports, der er kommet stærkt fra start