Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs har haft styr over Frederikshavn i indeværende sæson, og fynboerne agter naturligvis at fortsætte stimen af sejre over nordjyderne. 

Bulldogs har taget ni point af ni mulige mod White Hawks og i to af kampene har Odense-mandskabet endda formået at holde nullet (5-0 og 3-0). Derfor skal Frederikshavn-mandskabet finde "et eller andet frem", hvis det skal blive til point i aften. 

Nordjyderne kommer fra en kamp i Herlev, hvor en fornuftig første periode ikke rigtig førte til nok og siden tog ørnene altså over og tog fat i de sidste to perioder. 

Frederikshavn var i Herlev uden vigtige Tadeas Galansky og selv om Kevin Frydkjær slet ikke kunne lastes for nederlaget, så giver det naturligvis en vis tryghed hos White Hawks-defensiven at spille foran den rutinerede tjekke.

Odense Bulldogs kommer fra storsejren på 9-2 over det hårdt ramte Rungsted-mandskab. En kamp, hvor fynboerne endelig fik gang i den målscoring, som holdet har knoklet en del med på det seneste.

Til sidst var det dog mod et næsten opgivende Rungsted-mandskab, men der er ingen tvivl om, at Odense vil forsøge at komme tæt ind under mål og presse på i håbet om at komme tilbage i en stime af sejre og en samtidig jagt på de foranliggende mandskaber i tabellen. 

Det forventer vi: Frederikshavn vil få det svært i en sikkert godt fyldt Spar Nord Arena, hvor Odense vil jagte mål fra start. Sat i forhold til holdenes historik er Odense solid favorit i aften.

Historikken: For denne sæson er den entydig fynsk. Det blev 5-0 i Spar Nord Arena i den seneste kamp på fynsk is. Odense har vundet 3-0 og 5-3 i Frederikshavn. Samtlige fem kampe i kalenderåret 2022 er vundet af Odense.

Skader/karantæner: Kanal Frederikshavn har talt med sportschef hos White Hawks, Kasper Kristensen, der oplyser at både Tadeas Galansky og Daniel Trkulja er tvivlsomme. Og at man lige nu foretrækker at tage unge spillere med ind i truppen frem for tjekkiske Michal Vagner. Hos Odense var Nicolai Weichel og Henry Hardarson ude mod Rungsted. 

Hold øje med: Sebastian Ehlers sluttede skarpt af med to scoringer for Odense i Rungsted. Hos Frederikshavn var det Radek Cip, der satte den enlige scoring mod Herlev i overtal. Han er stensikkert klar til at give gas mod sine gamle holdkammerater fra Odense.

Statistikken: Trods nederlaget i Herlev er Frederikshavn nummer fire på formbarometeret med ni point, Odense lige efter med otte pinde i de seneste fem kampe. 


Esbjerg kom i gang og slog decimerede Rungsted med 7-2 OPTAKT: Herlev Eagles-Aalborg Pirates