Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Odense er top fire-hold, men har mistet formen en anelse på det seneste med nederlag mod Rungsted og SønderjyskE.

Herlev er (endnu) ikke top fire-hold, men kommer med stor optimisme til kampen i aften efter den flotte sejr på 4-1 over Esbjerg senest. 

På det parameter Herlev altså på toppen, men til gengæld har Odense vundet de hidtidige to opgør mellem klubberne ganske klart.

Så hvem har overhånd i aften?

Det får vi at se fra klokken 19, hvor Bulldogs vil forsøge at skabe den lynstart, som fynboerne - inden kampen mod SønderjyskE - har været kendt for i det meste af sæsonen.

Fynboerne kommer til at trykke hårdt på fra begyndelsen af kampen og skaffe det nødvendige overtag. Her bliver det spændende, om Herlevs bredde kan stå imod.

Herlev var uhyre stærke i egen zone mod Esbjerg for et par dage siden, og de egenskaber skal ørnene finde frem igen i aften.

Det forventer vi: En kamp mellem Odenses tryk og Herlevs stærke special teams. Vi giver fynboerne favoritværdigheden.

Hold øje med: Matthias Asperup havde glimt i øjet og var i hopla for Herlev mod Esbjerg. Odenses Gunars Skvorcovs plejer at være i hopla fredag aften på hjemmebane. 

Skader/karantæner: Fuldt hold hos Odense mod SønderjyskE for nylig. Herlev uden de to svenskere Philip Alftberg og Jesper Alasaari mod Esbjerg. 

Historikken: Det blev 6-3 til Odense i det første opgør i sæsonen som blev spillet i Odense. Sejren blev gentaget med 4-1 i Herlev i seneste opgør.

Statistikken: Skvorcovs øger på topscorerlisten og står nu med 27 point som etter i Metal Ligaen. Her er Joseph Jonsson Herlevs bedste mand med 20 point. 


Stensikker Odense-optur mod Herlev OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox