Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Odense Bulldogs er storfavorit i aftenens kamp mod Herlev Eagles.

I hvert fald, hvis man kigger på de to holds seneste indbyrdes og den formkurve, der også følger med. 

Det er blot 10 dage siden, fynboerne vandt en sikker sejr på 6-1 over Eagles netop på hjemmebane, og der sad Paul Thompsons tropper altså fuldstændig på i hvert fald fem sjettedele af kampen. Det var en problemfri sejr.

Læg dertil, at Odense har vundet 6-3 (i Odense) og 4-1 i Herlev i de to første indbyrdes kampe og dermed står Bulldogs altså med et mentalt overskud i det indbyrdes regnskab. 

Til gengæld tabte fynboerne 1-4 senest mod Herning i en kamp, der var helt tæt og jævnbyrdig set over 60 minutter, men hvor Herning var skarpest i de afgørende momenter. Odense havde problemer med at konvertere sine chancer og inde omkring eget mål fik gæsterne fra Midtjylland lige en anelse for meget plads. 

Herlev kommer fra en stime på tre nederlag i træk, senest var der dog spillemæssige forbedringer at spore, da det blev til 0-2 mod Rungsted hjemme i Spar Nord Arena. Herlev skabte godt med muligheder, men ramlede ind i en David Grubak, der var i "Ugens Hold-form".

Altså gode takter fra Herlev, der kunne registrere ni skud fra topkæden Asperup, Jonsson og Lindqvist-Hansen mod Rungsted. Og det altså uden held.

Det forventer vi: At Odense sætter hårdt tryk på fra start. Det skal Herlev overleve, hvis der skal være mulighed for point på kontoen.

Hold øje med: Vi så ikke så meget til Gunars Skvorcovs i Odenses kamp mod Herning. Måske i aften? Hos Herlev skød både Anton Johansson og Daniel Baastrup-Andersen tre gange på mål mod Rungsted. Rammer de i Odense?

Skader/karantæner: Herlev havde fire hele kæder på spil og Peter Lauritzen og Simon Aasmul ude af truppen mod Rungsted. Odense manglede senest Mathias Mølgaard og Jesper Thörnberg. Førstnævnte skulle dog være tilbage i aften.

Historikken: Klar fordel Odense i de indbyrdes kampe. Ni point og en samlet score på 16-5.

Statistikken:  Herlev har brug for "secondary scoring" fra Victor Cubars, Luis Blak Olsen og Mikkel Bertelsen, der ligger lige bag top-kvartetten i den interne pointliga. Odense savnede 21 Jesper Thörnberg-point og svenskerens målfarlighed mod Herning senest. 


HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE FRA Rungsted SC-Rødovre MB Kabanov matchvinder i tæt topkamp