Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

Der er spænding igen i aften i Odense, ikke mindst hos Bulldogs, der SKAL vinde for at hænge på i bunden af Metal Ligaen, hvor Rødovre også har muligheden for at trække fra fynboerne - sådan midlertidigt i hvert fald. 

Det var ikke frygtelig velspillet i Rødovre for et par dage siden, men hjemmeholdet scorede på de rette tidspunkter og var lige en tand skarpere end de fynske hunde, der ellers var i stærkeste opstilling for første gang i sæsonen.

Det blev 5-3 til Rødovre - og træner Thor Dresler erkendte gerne, at det var gode point.  

- Tre point er tre point, men der er nogle der fylder mere end andre. Og den her må vi bare være ærlige og sige, at den fyldte godt. Det var stærkt af holdet få skrabet det sammen på en aften, der måske ikke var helt perfekt, fortalte han og konstaterede, at der både var gode ting at tage med videre og gode ting at lære fra, lød det fra Rødovre-cheftræneren til klubbens hjemmeside.

Odense MÅ komme med mere offensivt i aften end i onsdags. Der er store forventninger til Mike Hammond, der startede fremragende ud og er en dem, der skal score målene.

Hold øje med: En anden mulig målscorer er Shawn O'Donnell, der også bør gå forrest for Odense i jagten på en sejr i aften. Rødovre havde i den grad god leverance fra Welychka og Cheek, der stod fadder til tre scoringer i onsdags.

Statistikken: Odense vandt skudstatistikken 40-28 onsdag aften, satte flere tacklinger og blokerede flere skud. Rødovre var bare mere effektive. 

Historikken: 5-3 til Rødovre altså i det første opgør. Sidste sæson var de to hold fuldstændig lige. 

Det forventer vi: At Odense kæmper for livet i aften, mens Rødovre kommer afklaret ind til kampen og vil forsøge at tage brodden af hjemmeholdet. Desto længere ind i kampen, Rødovre kan holde Odense væk, desto større er chancen for vigtige point.

Skader/karantæner: Rødovre var uden Nikolaj Zorko for et par dage siden, hvor Odense var i stærkeste opstilling. 


ESBJERG ENERGY KLAR til Metal Final4 Esbjergs powerplay lynede i tredje periode, topholdet slået 5-2