Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Spændende match i aften i Odense, hvor Rungsted er på besøg.

Gæsterne kommer med ny vitalitet efter en udmærket kamp mod Herning i søndags som endte med 4-2 til hjemmeholdet. 

Her så man et Rungsted-hold, der agerede "strammere" og skarpere end i de foregående kampe, der havde budt på nederlag på 0-7 til SønderjyskE i Metal Cup-finalen og 3-9 i Esbjerg i Metal Ligaen. 

Så på den måde gav trænerskiftet kortsigtet effekt, i aften begynder det lange træk frem mod slutspillet, hvor formen skal kulminere for Rungsteds trup, der er relativt smal, men med mulighed for fire fornuftige kæder, hvis alle er klar.

Mon ikke der lures på en forstærkning til nordsjællænderne inden playoffs?

Odense har hentet sin forstærkning i form af finske Michael Keränen, der fik en god debut med mål og assist i hjemmesejren over Herlev i fredags. Finnen har et godt cv med til Odense, der også har kæmpet med at stille fire kæder længe. 

Er det et skadesfrit Odense-hold, der rammer slutspillet, bliver fynboerne også svære at danse med.

Bulldogs kan med en sejr i aften spille sig op i ræset om anden- til fjerdepladsen, og det må være en solid motivationsfaktor for Thompsons tropper.

Det forventer vi: En jævnbyrdig og tæt kamp: Odense har brug for tre point, Rungsted har brug for at stabilisere sig. Det ligner en tæt kamp med fordel til Odense på grund af hjemmebanen.

Metalligaen.tv: Har Michael Søvsø på plads til at kommentere de 60 minutter i Spar Nord Arena. 

Hold øje med: Michael Keränen er købt ind til at gøre en forskel. Kan han fortsætte det gode spil fra kampen mod Herlev. Rungsted havde Gustav Green med hele to powerplaymål i søndags mod Herning. Det hører til sjældenhederne. 

Skader/karantæner: Odense stillede uden Mathias Mølgaard og Rasmus Simonsen mod Herlev i fredags, Rungsted manglede Jack Jacome i Herning søndag aften.

Historikken: Odense vandt den første indbyrdes kamp med 4-3, siden har Rungsted vundet tre kampe i ordinær tid. 


Effektive Odense spillede sig helt ind i topstriden GOALSHOW: Se målene fra Esbjerg-Rødovre