Kampstart 19:00 i Spar Nord Arena

Der er direkte revanche for søndagens kamp, når Odense og Rungsted tørner sammen i Spar Nord Arena i aften.

Aftenens hjemmehold tabte 2-3 i Bitcoin Arena i en kamp med spænding til det sidste og en kamp, hvor Odense-træner Paul Thompson ærgrede sig over, at hans mandskab endnu engang smed point i slutfasen.

Det er efterhånden sket en del gange for de fynske hunde.

- Det er umodent. Og det er ikke en kritik men et faktum. Drengene arbejder godt, fysisk er de på toppen, og indstillingen fejler ikke noget. Men nu skal de lære at vinde de her tætte kampe. Holdet er kommet et godt stykke vej. I sidste sæson ville det have tabt sådan en kamp i Rungsted stort - det gjorde vi ikke i søndag, hvor jeg faktisk føler, at vi langt hen ad vejen havde kontrol med tingene. Men vi skal længere endnu. Vi skal vinde den slags kampe, siger træneren til Sport Fyn. 

Rungsted kommer til Fyn med glæde og lettelse i bagagen efter sejren søndag.

Det var i hvert fald den/de følelser, man kunne spore i de interviews, der blev lagt ud efter kampen søndag, hvor Rungsted vandt for første gang efter seks nederlag på stribe, hvis man tager CHL-kampene mod Rouen med.

Har det været for meget for mesterholdet at spille på tre heste i form af Metal Ligaen, Metal Final4 og CHL? Noget kunne tyde på, og Rungsted har oveni været ramt af en del skader i den første del af sæsonen. Men holdet er ifølge manges vurdering for godt til at ligge i nederste tredjedel, så spørgsmålet er, om der begynder at ske noget positivt i Nordsjælland fra nu.

Det forventer vi: Nøjagtig samme kampbillede som søndag. Helt tæt og jævnbyrdigt med et teknisk verseret Rungsted-hold, der skal forsøge at bryde kompakte Odense op.

Hold øje med: Daniel Madsen har været en meget positiv overraskelse for Rungsted i denne sæson og er overraskende højt oppe på den interne topscorerliste med sine otte point. Hos Odense har Sebastian Ehlers vist både tempo og målfarlighed og har nu passeret sit pointtal fra i fjor. I 14 kampe står han med 11 point mod sidste sæsons 9 point i 45 kampe. Sikke et comeback. 

Skader/karantæner: Odense stadig uden Kamph, Piipponen og Radek Cip, mens Rungsted senest var uden Sebastian Bergholt. Gustav Green måtte udgå efter tacklingen fra Martin Larsen, hvis matchstraf i går blev trukket tilbage.

De indbyrdes kampe: 3-2 til Rungsted i den første kamp i denne sæson, men kigger vi lidt på historikken, så er Odense faktisk Rungsteds favoritsted at spille. Rungsted har ikke tabt på Fyn siden december 2017 og har vundet de seneste 10 opgør - inklusive overtid/straffe - på fynsk is.

Statistikken: Odense er med de seneste nederlag dumpet ned på ottendepladsen i formbarometeret med tre point i fem kampe, mens Rungsted står med fem point i samme antal kampe.


VIDEO: Højdepunkter fra Frederikshavn-Herlev Herlev havde fortjent bedre, men tabte i slutfasen i Frederikshavn