Kampstart 19:00 i Spar Nord Aren

Fynboerne lægger op til fredagsfest i aften i Spar Nord Arena, hvor Bulldogs håber på en fyldt arena mod SønderjyskE.

Og hvorfor ikke? Et toptunet Odense-hold, der har brug en god oplevelse på hjemmebane, tager imod SønderjyskE i fineste form og vel nok 300-400 gæstende fans.

Ølhanerne vil køre på turbo og stemningen det samme, men hvem vinder på isen?

Odense har været noget op og ned i sæsonen. Senest 0-4 og en skuffende hjemmekamp mod formstærke Frederikshavn. Det var ikke godt nok, hvad fynboerne præsterede mod et taktisk velfunderet White Hawks-mandskab. 

Paul Thompson leder efter mere skarphed hos sine angribere - og også backer for den sags skyld. For med Thörnberg, Nieminen, Merezhko og Salija andre steder i hockeyverdenen, mangler Odense altså point som dette års udlændinge ikke har opnået endnu. Mitch Gillam har lukket for mange nemme pucke ind i de seneste kampe, så der mangler lige det sidste hos Bulldogs netop nu.

Men måske i aften? For Bulldogs viste også i starten af sæsonen, at holdet er svært at danse med, hvis formen rammer. 

Det gjorde den ikke i de to hidtidige opgør mod SønderjyskE, som sønderjyderne vandt med 7-3 hjemme og 4-0 i Spar Nord Arena.

Det ruller for sønderjyderne under træner Anders Førster og assistent Casper Stockfisch, der har leveret strålende siden de kom til og afløste Mario Simioni. Er der skabt et bedre sammenhold under den nye duo? Noget tyder på det. 

Det forventer vi: Det bliver tættere end sidst. Odense har brug for et brag af en kamp foran de mange tilskuere. Vi tipper på en etmålssejr en af vejene. Måske endda efter overtid.

Hold øje med: Mathias Borring og Anders Biel arbejdede sig til en scoring i undertal mod Aalborg. Man skal ikke undervurdere det faktum, at SønderjyskE's "unge spillere" er yderst rutinerede og derfor bliver tredje- og fjerdekæden bedre og bedre. Hos Odense er det nødvendigt at få sat nogle gode tacklinger og vise noget fysik og gejst til kampen. Martin Larsen kunne være manden, der kan gøre det.

Metalligaen.tv: Kasper Buch har den tidligere Vojens- og SønderjyskE-profil Jan Jensen med ved sin side. De to guider dig igennem de 60 minutter. 

Skader/karantæner: SønderjysKE stillede med fuldt hold mod Aalborg, men Will Pelletier udgik i tredje periode. Odense manglede senest Oliver Villadsen og Rasmus Simonsen, ligesom lejesvenden Micke Saari som bekendt er rejst til Kaufbeuren i Tyskland for at spille DEL2. 

Historikken: Det er blevet til to sejre til SønderjyskE: 7-3 hjemme og 4-0 ude i de hidtidige opgør mod Odense. 

Statistikken: Odense Bulldogs står faktisk med otte point i de seneste fem kampe, mens SønderjyskE har vundet 11 point i fem matcher. 

 

 


OPTAKT: Herning Blue Fox-Esbjerg Energy SE MED: ISHOCKEYMAGASINET SUDDEN DEATH er online