Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre Mighty Bulls kæmper for det absolut sidste Metal Final4-halmstrå, og det kræver ganske enkelt intet mindre end tre point mod Aalborg i aften.

Det kan blive vanskeligt nok for et skades- og sygdomssvækket Rødovre-hold, der kører lidt op og ned for øjeblikket. To rene sejre og tre rene nederlag er facit af de seneste fem kampe.

Det var dog et Rødovre-hold, der spillemæssigt trådte glimrende op mod SønderjyskE tirsdag aften, hvor gæsterne blev presset tungt til sidst i en kamp, hvor Mighty Bulls nok kunne have fortjent et point ekstra efter en hektisk slutfase.

Aalborg kommer med stor selvtillid og har vundet syv af de seneste otte kampe. 

- Man skal jo bare kigge på tabellen for at se, hvor godt et hold det er. Tidligere har jeg også spillet med George (Sørensen) og Julian (Jakobsen) i Sverige, så jeg har en ret god idé om, hvad det er for en klub, jeg er kommet til. Efter at jeg er kommet, har jeg også set, hvor gode rammerne omkring holdet er, så det lover godt, siger den nye svensker Thom Flodqvist til Nordjyske. 

Skader/karantæner: Matt O’Connor, kaptajn Teemu Virtala, Kim Johansson og Kasper Jensen sad ude for Rødovre tirsdag mod SønderjyskE. Desuden udgik både Kim Johansson, Marko Virtala og Miro Keskitalo i løbet af kampen. Desuden afventes meldingen omkring den matchstraf Matthias Asperup pådrog sig i slutfasen tirsdag aften. Aalborg Pirates har spillet uden Felix Scheel, Tobias Ladehoff og Marcus Pedersen på det seneste. 

Historikken: Rødovre Mighty Bulls og Aalborg Pirates spiller gerne jævnbyrdige kampe i Rødovre Centrum Arena. Fem af de seneste seks kampe i forstads-københavn er endt med etmåls-sejre eller overtid. Seneste opgør i fjor vandt Rødovre med 4-3.

Statistikken: Aalborg sendte den nye mand, Thom Flodqvist med ind i powerplay mod Herning, og det gav pote. Nordjyderne scorede to gange i powerplay i 4-1-sejren. Rødovre lod to mål gå ind, mens holdet var i undertal mod SønderjyskE - og scorede et enkelt mål i powerplay. Det kan blive afgørende med special teams-performance i aften. 

Duellen: Steffen Klarskov er topscorer for Rødovre med 12 point, mens Thomas Spelling står med 15 point for Aalborg. De to stærke profilers indsats kan meget vel blive en afgørende faktor i aften. 

Det forventer vi: Hvis Rødovre er så svækket som tirsdag aften på bredden, kan det blive vanskeligt at følge med det for øjeblikket stærkt kørende Aalborg-hold, der synes at finde en vej til at vinde i langt de fleste kampe - og straffer modstanderens fejl hårdt. Pirates er solid favorit i aften. 

 


Herning Blue Fox med kæmpe Knæk Cancer-arrangement i aften OPTAKT: Herning Blue Fox-Odense Bulldogs