Kampstart 19:30 i Rødovre Centrum Arena

Rødovre er ude på flere overraskelser, når Aalborg kommer på besøg i arenaen i aften. Efter en vild uge med 5-0 over Herning og et nederlag på 6-7 i Vojens, er der ikke den mindste tvivl om, at Mighty Bulls-mandskabet ”tror på det”, når det igen gælder et top fire-hold.

Denne gang er det et ”top et”-hold, for Aalborg kommer som øverste hold i Metal Ligaen og viste topform i 7-1-sejren over Esbjerg.

Rødovre kommer fra den vilde kamp i Vojens, hvor det blev til et 6-7-nederlag efter overtid. Og det var endda uden et par af topspillerne, Gustaf Berling og Frank Gymer.

- Jeg synes vi spillede en rigtig god kamp, hvor alle kæmpede alt det de kunne. Selvfølgelig er resultatet ikke som ønsket, og slet ikke med tanke på kampens forløb. Vi ønsker altid at vinde, intet andet, siger Rødovre-forwarden Miro-Pekka Saarelainen til klubbens hjemmeside, hvor han ligeledes vurderer, hvad der skal til for at drille endnu et tophold.

- Vi skal være virkelig skarpe i vores defensive spil, spille simpelt og arbejde hårdt, men vigtigst af alt skal vi arbejde smart i alle skift, mener finnen, der også bliver spurgt til sin øjeblikkelige top- og målform.

- Jeg har ikke gjort noget specielt. Jeg prøver hver træning at arbejde hårdt og bruge min styrke. Men det er naturligvis også sådan, at når man scorer eller laver point generelt, så hjælper ens selvtidlig yderligere, hvilket godt kan være en af de største årsager til skarpheden, siger han.

Aalborg Pirates leverede en formidabel kamp mod Esbjerg fredag aften, og nordjyderne ser stille og roligt ud til at komme i trit og finde den form, der gør dem til en af topfavoritterne til DM-guldet.

- Selvfølgelig ser det fornuftigt ud, men vi er sultne i det omklædningsrum, og det er kun en god ting. Vi skal have fundet ud af det, så vi holder et højt bundniveau, siger Patrick Bjorkstrand til Nordjyske.

Det forventer vi: At Rødovre får det vanskeligt mod Aalborg-mandskabet, der offensivt ser meget, meget stærkt ud på papiret og altså også fredag mod Esbjerg.

Hold øje med: Trevor Gooch scorer næsten hver gang for Pirates og efter en lidt langsom start har han i den grad fundet målformen. Det bliver igen en William Rørth, der skal holde Rødovre inde i kampen sammen med en disciplineret defensiv.

Skader/karantæner: Rødovre manglede både Frank Gymer og Gustaf Berling i Vojens for nylig, hvor også Alberto Pison, Jacob Böll og Lukas Bach sad ude. Jerry Välipirrti er ude med karantæne. Hos Aalborg var Nikolai Nielsen og Emil Marcussen ikke på kamprapporten mod Esbjerg.

Historikken: Rødovre vandt det seneste opgør med 3-2 i Aalborg. I Rødovre vandt Aalborg det seneste opgør med 2-1 efter overtid, mens de to første kampe blev 5-1 og 5-2 til Pirates.

Statistikken: Førnævnte Trevor Gooch er helt oppe på siden af Marinaccio på toppen af pointligaen med 38 point. Rødovre havde både Mads Ellers og Miro-Pekka Saarelainen med seks point over de to kampe mod Herning og SønderjyskE i sidste uge.


EN SPILLEDAGS KARANTÆNE til Jerry Välipirrti, Rødovre Mighty Bulls FIRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Gordon Ballhorn, Herning Blue Fox