Kampstart 18:00 i Rødovre Centrum Arena

Det er to hold, der kommer med tunge oplevelser i bagagen. Aftenens hjemmehold fra Rødovre tabte 3-4 i Esbjerg efter føring på 3-0, mens aftenens gæster fra Aalborg tabte med hele 0-6 i Herning tirsdag aften. 

To resultater, der gjorde ondt og helt sikker medvirker til, at der er to hold på "hævntogt" i aften i Rødovre Centrum Arena. 

Rødovre-træner Olaf Eller adresserer onsdagens oplevelse i sin klumme på Mighty Bulls hjemmeside. 

- Vi startede stærkt og var tæt på en 4-0 føring, inden Esbjerg fik vind i sejlene og trods stor indsats fra vores drenge endte med en snæver 4-3-sejr. Vi må erkende, at tre meget tætte udekampe mod Herning, Vojens og Esbjerg ikke har givet os point, lyder det fra Eller. 

- Samtidig ser vi, at vores hurtige ishockey skaber problemer for modstanderne, og selvom dommerkendelserne ikke altid går vores vej, er vi imponerede over gejsten og glæden hos vores unge hold med hele otte spillere under 20 år. Vi har stor tro på en superkamp mod Aalborg, lyder det fra Olaf Eller.

Rødovre har også brug for det. For efter at have ligget lunt foran Frederikshavn længe i tvekampen i bunden, er nordjyderne nu blot et point efter Mighty Bulls. Der er lagt op til en hidsig duel i bunden - måske med yderligere kombattanter, eftersom der såmænd heller ikke er så langt op til de foranliggende mandskaber.

Aalborgs forspring til Herning skrumpede med tre point i tirsdag. 0-6-nederlaget var en kende for stort, hvilket både aktører fra Herning og Aalborg bemærkede, eftersom Herning ramte alt i tredje periode.

Det var Pirates andet nederlag på stribe efter 3-4 i Frederikshavn lige før pausen.

Det forventer vi: Dermed kommer et stærkt koncentreret Aalborg-hold ud til kampen og er favorit til at tage tre point. Mere rutine og mere bredde, men det bliver ikke nemt mod "hurtigløberne" fra Rødovre.

Historikken: En anden faktor, der tipper vores barometer til nordjydernes fordel er de ret nemme sejre tidligere på sæsonen: 8-5 til Aalborg i Rødovre Centrum Arena og 4-0 til nordjyderne på hjemmebane.

Metalligaen.tv: Sender som altid og denne aften i Rødovre kommer Jannik Sønderby til at byde dig velkommen i stuen. 

Statistikken: Dejlig scoring af Marcus Almquist for nylig mod Esbjerg. Med 16 point foreløbig er Almquists gennembrud i ligaen en realitet. Hos Aalborg er bedste danske pointmager Patrick Bjorkstrand med 18 point (6+12). 

Hold øje med: Frank Gymer bliver en nøglespiller for Rødovre både som strateg og målscorer. Vigtig mand også i powerplay. Hos Aalborg har vi ikke set så meget til Julian Jakobsen på det seneste. Bliver det i aften.

Skader/karantæner: Aalborg manglede i går Magnus Boesen, Oliver Anker Christensen, Søren Dietz-Larsen og Nicolaj Carstensen. Rødovre stillede mod Esbjerg op uden Sebastian Bergholt og Sebastian Strømstad. Mads Eller har fået tre spilledages karantæne. 


TRE SPILLEDAGES KARANTÆNE til Mads Eller, Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Odense Bulldogs-Frederikshavn White Hawks