Kampstart 19:30 i Rødovre Centrum Arena

Det er en regulær opvarmningskamp, vi præsenteres for i aften i Rødovre Centrum Arena, hvor hjemmeholdet tager imod Aalborg Pirates. 

Det gør Rødovre i håbet om at komme i sving før en herresvær kvartfinale mod Rungsted.

Rødovre spillede i perioder en fornuftig kamp mod Odense søndag eftermiddag, og der var spillere, som så ud til at være i fin form frem mod slutspillet. Folk som Jeremy Beaudry og Guillaume Leclerc ser ud til at være i god form, og vi må igen understrege, at Rødovre på papiret har et fornuftigt hold.

Intensiteten skal simpelthen bare højnes hos Vestegnens tropper, og det kan man passende øve mod Aalborg, der er samme type mandskab som det Rungsted-hold, Rødovre møder på fredag. 

Det skal være fysisk, skarpt og med bid i hver eneste tackling, og det vil give mening for Thor Dresler at appellere til højest mulige motivation for at tanke selvtillid frem mod playoffs.

Hos Aalborg er selvtilliden allerede fundet. Der har ikke været noget at pege fingre af i omegnen af Pirates-truppen i de seneste kampe, og 9-1-sejren over Herlev var i den grad et bevis på, at Murrays mandskab er i form frem mod slutspillet. 

Derfor kan Pirates-mandskabet sagtens tillade sig at slappe en smule af - ikke for meget - og i hvert fald lufte samtlige spillere i truppen i aften. Måske endda er en kamp til Jesper Wulff på tale. 

Hold øje med: Rødovres imports er oppe til eksamen i de kommende uger. De var fra start købt på en højere hylde end normalt og de "nye" spillere har også glimrende papirer med sig. Hos Aalborg har Ben Duffy fået hul på tingene på det seneste og ligner nu den vigtige spiller, Aalborg havde håbet på at finde.

Det forventer vi: At Aalborg bliver udfordret og måske er i et lidt mindre gear end et Rødovre-hold, der skal smide alt i gryden for en god optakt til slutspillet.

Historikken: Aalborg har vundet tre kampe af tre mulige i slutspillet. Tre tætte kampe, men 8-1 i point til Pirates.

Statistikken: Aalborg har vundet de seneste seks kampe, mens Rødovre blot har vundet to af de seneste 15 kampe i grundserien.

Skader/karantæner: Det ser ud til, at vi skal afskrive både Benjamin Mauritzen og Nikolaj Zorko for resten af sæsonen. Jonas Sass fik et ordentligt riv i Odense søndag eftermiddag, hvor Steffen Klarskov, Frederik Kaels og Magnus Povlsen sad ude. Hos Aalborg var Martin Lefebvre ude søndag mod Herlev. 


Fire spilledages karantæne til Martin Larsen, Odense Bulldogs OPTAKT: Herning Blue Fox-Frhavn White Hawks