Kampstart 18:00 i Rødovre Centrum Arena

Familieaften i Rødovre Centrum Arena i aften, hvor hjemmeholdet leverer tidlig faceoff (18:00) og dermed giver mulighed for både at spise, se hockey og komme tidligt hjem.

Vestegnens sønner møder Aalborg Pirates, og Rødovre kan med en sejr spille sig ind i billedet til pladserne i Metal Final 4 og gøre tabellen i Metal Ligaen endnu mere tæt og jævnbyrdig. 

Rødovre har foreløbig to sejre og tre nederlag og Mighty Bulls-mandskabet har været lidt "op og ned" hidtil med det største udfald i 0-6-nederlaget i Odense. Senest blev det 1-3 i Herlev i en kamp, hvor hjemmeholdet havde godt fat i Thor Dreslers mandskab.

- Aalborg er et rigtig godt hold, så det handler om at få en god start, og få noget momentum. Vi går ind til kampen for at vinde den. Rødovre er et rigtig svært sted at spille for udehold, grundet vores fans og den stemning der bliver skabt i hallen. Det er som at have en ekstra spiller, siger backen Marco Illemann til klubbens hjemmeside før kampen. 

Aalborg kommer med 12 point for fem kampe og har vel skilt sig en smule ud i toppen. En sejr i aften vil være et godt grundlag for en kvalifikation til Metal Final4 i en liga, hvor alle ser ud til at slå hinanden på kryds og tværs.

De indbyrdes kampe: Aalborg plejer at have vanskeligheder i Rødovre, hvor hjemmeholdet har vundet tre af de seneste fem indbyrdes kampe. Det sidste opgør i fjor vandt Mighty Bulls i overtid.

Det forventer vi: En kamp i højt tempo og med masser af målchancer. Rødovre kommer under pres, hvis gæsterne ruller sig ud med alle fire angrebskæder. 

Skader/karantæner: Rødovre spillede senest i Herlev med kun 10 angribere og uden Nicklas Carlsen og Frederik Kaels. Tidligere har Thor Dresler brugt de unge folk Anton Linde og Tristan Juhl-Petersen til at fylde op med. Aalborg har formentlig stadig Emil Marcussen ude, mens man venter på papirer til Charlie Curti. Nikolaj Carstensen er tilbage fra karantæne, mens Kirill Kabanov ikke spillede i Vojens senest.

Statistikken: Rødovre har vundet to kampe på hjemmebane og tabt tre kampe ude. Er der markant forskel på Mighty Bulls ude og hjemme? Aalborg har blot lukket ni mål ind i de første fem kampe og er stærkt kørende i defensiven. 

Hold øje med: Spændende, hvem Rødovre møder op med i buret. William Rørth har stået gode kampe mod Herlev og Esbjerg, men tabt. Går Dresler på John Muses rutine, eller får Rørth en ny chance - og på hjemmebane? Hos Aalborg har Sørensen stået fem kampe og med flotte tal: 1.61 i GAA og en redningsprocent på over 94. 


Storsejr til Aalborg, Rødovre kollapsede til slut VIDEO: Se højdepunkterne fra Odense-Frederikshavn