Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Aalborg Pirates-bussen er knapt parkeret efter søndagens kamp i Herlev, inden det i aften går løs mod Rødovre Mighty Bulls i Rødovre Centrum Arena.

Nordjyderne bombarderede nærmest Lukas Horak i store dele af kampen søndag, men uden at drage kapital af dominansen. Og så endte det med et nederlag i straffeslag mod den formidable tjekkiske keeper i Eagles-målet.

Det var Pirates-spillerne godt og grundigt trætte af, og Garth Murrays mandskab skal altså nu forsøge at tage revanche mod det Rødovre-hold, der igen lukkede op for de defensive sluser mod Herning i fredags.

Efter blot et enkelt mål imod mod Frederikshavn for en uge siden, gik der syv kasser ind fredag aften på Magnus Wulff, der måske igen må vige pladsen til Ingvordsen.

Indtil nu har de fordelt starterne ligeligt. 

Mads Eller om fredagens kamp i Herning og sæsonen hidtil: 

-  Pointmæssigt har det ikke været den bedste start, men i hver kamp tager vi små skridt. Vi var på vej til godt comeback mod Herning, og vi har en stor tro på, at tingene nok skal komme for os. Vi har talt meget om spillet defensivt og spillet uden puck - og så skal vi være klar fra start. To mål imod på de første tre minutter er bare ikke i orden. Starten på kampene og spillet i egen zone er virkelig noget, vi skal fokusere på, siger han.

Historikken: Rødovre vandt den seneste indbyrdes kamp med 3-2 efter overtid i grundspillet i fjor, men de første fem kampe vandt nordjyderne, blandt andet den famøse 9-1-kamp for godt et år siden, hvor Rødovre blev nedsablet af nordjyderne.

Statistikken: 21 mål imod i fire kampe er for meget for Rødovre, som Mads Eller betoner. Aalborg har med 1-2 i Herlev og 3-2 i Rungsted måske ikke fået forvaltet chancerne til så mange scoringer som håbet. Der var også chancer til meget mere end seks mål hjemme mod Esbjerg fredag aften. 

Skader/karantæner: Lasse Carlsen og William Rørth har endnu ikke været i spil for Rødovre. Det samme gælder Alberto Pison. Heller ikke Christopher Rübenach og Niclas Krarup var med mod Herning. Aalborg fremdeles blot uden Mikkel Højbjerg i Herlev.

Det forventer vi: Rødovre kommer under pres fra start, og det gælder om - netop som Mads Eller betoner - for hjemmeholdet at arbejde sig stille og roligt ind i kampen og undgå at komme hurtigt bagud. Den ser dog svær ud for Rødovre mod et formentlig sultent Aalborg-hold.

Hold øje med: Målmandsposten bliver naturligvis vigtig for Rødovre, uanset hvem der skal stå. Der skal stoppes masser af skud. Hos Aalborg skal Thomas Spelling skydes i gang, der skal nok komme muligheder i aften. 

 


OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox HETAG HØJDEPUNKTER: SE MÅLENE fra Frederikshavn-Esbjerg