Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Der har vel været tid til selvransagelse i Rødovre efter tre meget klare nederlag op til landsholdspausen mod SønderjyskE, Rungsted og Esbjerg. 

Der er næppe tvivl om, at man har fået talt godt og grundigt om tingene på Vestegnen med det erklærede mål at få leveret en god periode op til slutspillet - og i første omgang lige sikre, at Odense ikke trykker for meget på bagfra. 

Så det er en slags total genstart for Rødovre i aften, hvor Frederikshavn kommer på besøg, og Mighty Bulls kan jo passende minde sig selv om, at netop Frederikshavn var modstanderen i en af sæsonens bedste kampe - nemlig, da Rødovre 23. september slog White Hawks med 6-3 på hjemmebane. 

Spændende, hvordan Thor Dresler mikser sit hold op mod et nordjysk mandskab, der kom fornuftigt ud af seneste fase af sæsonen med et par fornuftige kampe mod Esbjerg og Aalborg. Slet ikke så dumt uden Justin Shugg, Aleksandr Bumagin og Mike Hammond. I hvert fald de to førstnævnte er stensikkert klar i aften for nordjyderne.

White Hawks' hjemmeside skriver følgende om tilgangen til kampen:

- White Hawks skal bruge de sidste kampe i grundspillet til at få holdet tilbage på rette spor. Det handler blandt andet om at reetablere den fine kemi i førstekæden mellem Jesper Jensen og Aleksandr Bumagin, og så skal man tilbage til et ”no-nonsens-forsvar”, der er mere kontant og afvisende foran Mathias Seldrups kasse. Den udvikling kan passende starte allerede tirsdag aften mod Rødovre Mighty Bulls.

Det forventer vi: Det må blive et Rødovre-hold, der spiller stramt og disciplineret og også med defensiven og nærkampene i højsædet. Nøjagtig som i den seneste sejr i denne sæson, hvor det blev 3-1 over Esbjerg. Samme tilgang også hos Frederikshavn, så vi forudser en tæt og måske målfattig kamp.

Hold øje med: Og så kan individualisterne naturligvis blive afgørende. Måske den nye mand Leclerc dukker op hos Rødovre, og hos Frederikshavn har man naturligvis sukket efter at få Bumagin tilbage. Kan russeren finde sin sædvanlige form, er han selvfølgelig en kæmpe forstærkning.

Historikken: Vi skal helt tilbage til september for at finde de to indbyrdes kampe mellem Frederikshavn og Rødovre. 6-1 hjemme til Frederikshavn blev fulgt op af en 6-3-sejr til Rødovre kort efter. Derefter har der altså været to Corona-aflysninger, inden de to hold i aften genoptager serien.

Statistikken: Set over de seneste fem kampe er det altså to hold, der skal finde sig selv. Rødovre og Frederikshavn har begge fået tre point i de seneste fem kampe, og placeres dermed nederst på formbarometeret.

Skader/karantæner: Som altid åben efter en lang pause, men Rødovre mangler med sikkerhed Benjamin Mauritzen og Nikolaj Zorko, mens Frederikshavn altså må være tæt på fuldtallig. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-Rungsted SC Agentbureau: Dansk klub søger backforstærkning