Kampstart 19:00 i VinMedKant Arena

Det overraskende ved aftenens match-up på Fyn er, at det er Rungsted, der har brug for revanche efter nederlaget på 1-4 i det seneste indbyrdes opgør mellem de to mandskaber. 

Her spillede Odense en stærk og disciplineret omgang hockey og holdt topholdets angrebsbølger og powerplay fuldstændig nede. Måske den bedste kamp i sæsonen for Bulldogs' vedkommende og i øvrigt den første sejr over Rungsted i en betydende kamp i fire år. 

- Vi spillede generelt bare en god kamp, og det er noget af det, vi skal finde frem tirsdag - at vi igen kan være et rigtig stærkt kollektiv. Det kræver den samme indstilling til tingene og den samme holdpræstation, hvis vi skal lykkes mod det fantastisk gode Rungsted-mandskab, siger Ole Nielsen, Odenses stadig ganske nye direktør, til Fyens.dk.

Aftenens gæster fra Rungsted fik taget revanche for Odense-kampen et par aftener senere med 4-1 over Rødovre, og der er stensikkert trang til revanche hos nordsjællænderne i aften.

Og Odense plejer at have det svært, når Rungsted først skruer op for tempoet og spiller koncentreret. Der er ingen tvivl om, at topholdet er storfavorit i aften - trods det seneste nederlag mod fynboerne.

Historikken: Det er blot at tage et kig på rækken af indbyrdes kampe gennem sæsonen, der nok tæller en Odense-sejr, men ligeledes tre klare Rungsted-sejre på 7-4, 8.2 og 9-2 - og så en enkelt på 2-1.

Statistikken: Rungsted render altså med fem mand blandt de 11 mest pointslugende i Metal Ligaen. Ganske imponerende, og det siger alt om Rungsteds offensive styrker. Hos Odense hedder topscoreren lige nu Dale Mitchell med 25 point i 30 kampe. 

Det forventer vi: At Rungsted i den grad vil forsøge at skrue op for tempoet fra start. Spørgsmålet er, om Odense-mandskabet formår at følge med.

Hold øje med: Joseph Mizzi har gjort det ganske godt for fynboerne siden den lidt overraskende entré hos Bulldogs. Han spiller for en kontrakt til den kommende sæson. Hos Rungsted er Hampus Gustafsson faldet bedre og bedre ind og ligner en solid forstærkning på det komplette Rungsted-hold.

Skader/karantæner: Vi lader den stå nogenlunde åbent her efter en lang pause, men konstaterer, at Jacob Gammelgaard i et interview med RSC TV i hvert fald har meldt sig klar og dermed forstærker Rungsteds lidt ramte backlinje, der var slidt tynd før pausen. Hos Odense kan både Henry Hardarson og måske også Lukas Lundvald være tilbage. 

 


OPTAKT: Aalborg Pirates-SønderjyskE OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn WH