Kampstart 19:00 i Rødovre Centrum Arena

Det er ikke længe siden, at Rødovre vandt en stensikker sejr på 3-0 hjemme over Frederikshavn, og det er den kamp, træner Magnus Sundquist ganske naturligt vælger at se tilbage på den kamp fremfor 0-7-nederlaget senest mod et veloplagt Aalborg-hold i Sparekassen Danmark Isarena. 

- Vi skal fortsætte med at spille med den fart, energi og spilleglæde, vi har vist. Særligt på hjemmebane. Vi møder igen et tophold, men med den rette tilgang til kampen og disciplineret spil, så ser jeg gode muligheder for, at vi kan tage en sejr igen.

- Vi har haft to gode præstationer mod Frederikshavn, mens jeg har været med, så vi har vist det før, siger han til Mightybulls.dk og understreger, at Aalborg-nederlaget er talt igennem og bearbejdet i Mighty Bulls-truppen. 

Hos Frederikshavn er der nyvunden optimisme efter sejre mod Esbjerg og senest Odense.

Det blev 4-1 til White Hawks efter et hårdt slag på Fyn i en kamp, hvor Mads Larsen scorede sit første mål i sæsonen. Den klejne back med den store spilforståelse hamrede et superskud op i trekanten som blev matchafgørende. 

Det var en kamp, hvor White Hawks stod ganske afventende i den første halve time, inden spillet åbnede sig for alvor. Her var nordjyderne lige en tand skarpere end Bulldogs-folkene. 

Hold øje med: Vi ser kun Jesper Jensen og Bumagin i glimt. Hvis de begynder at stråle igen, har Frederikshavn altså et par gode ekstra våben i lommen. Hos Rødovre venter man stadig på det første mål af Ryan Lowney. Ham havde man forventet en større produktion af. 

Det forventer vi: At Frederikshavn som i Odense for nylig vil stå i en vis venteposition og stille og roligt arbejde sig fremad banen og ind i kampen.

Skader/karantæner: William Rørth har længe været ude for Rødovre, mens Frederikshavn senest i Odense stillede i stærkeste opstilling.

De indbyrdes kampe: Det er tredje gang de to hold mødes i Rødovre. Første match 2-1 til Frederikshavn, men altså senest 3-0 til Rødovre. I kampen i Frederikshavn vandt nordjyderne 3-1. 

Statistikken: Frederikshavn har scoret 71 mål, Rødovre er helt nede på 45 kasser. Det er de to hold, der har scoret færrest mål, der mødes i Rødovre Centrum Arena i aften. 


Continental Cup Finalen flyttes til marts Herning-truppen også ramt af Covid19