Blue Fox-direktør håber på, at julekampene gennemføres

Herning Blue Fox var i sidste sæson ramt af et heftigt Corona-udbrud, hvor det meste af truppen ramlede ind i smitten. Det kostede aflyste kampe, og nu har midtjyderne igen Covid19 i truppen. 

Dog endnu ikke så hidsigt, så det koster kampe. 

Det fortæller Sport Herning, der har talt med Blue Fox-direktør Torben Skovsgaard. Han beretter, at der er tre smittede i truppen. To af dem er spillere, der var med i kampen mod SønderjyskE (der allerede har aflyst kampen i aften), mens den sidste smittede har været med U20-landsholdet. 

- Lige nu er vi mere optaget af, om vi overhovedet kommer til at spille kampene i næste uge. Hvis vi når over syv smittede, skal kampene aflyses, indtil vi er under den grænse igen. Lige nu er vi under, men det er ikke til at vide, hvordan det hele ser ud om bare få dage. Det gælder jo ikke bare hos os, men med coronasituationen i det hele taget, siger Torben Skovsgaard til Sportherning.dk. 

Blue Fox har tre kampe i julen. Den 27. december mod Frederikshavn White Hawks og derefter et dobbeltopgør mod Odense 29. og 30. december. 


OPTAKT: Rødovre Mighty Bulls-Frederikshavn White Hawks UGENS HOLD: Se hvem der ramte A-kæden i denne uge