Seks spillere klar på ugens hold i Metal Ligaen

Som altid masser af mål og hektik i løbet af ugen i Metal Ligaen. Og selvfølgelig skal vi på en mandag aften have sat ugens hold, som ser således ud:

Målmand: Tadeas Galansky (Frederikshavn) Leverede et eksplosivt comeback efter en længere skadespause og leverede to sejre og to flotte kampe: 4-0 over Esbjerg og 4-1 over Odense. Næsten fejlfrit.

Back: Nikolaj Carstensen (Aalborg): Spillede en stor rolle både offensivt og defensivt i Aalborgs kampe i løbet af ugen. Fem point af en back i tre kampe er ikke hverdagskost.

Back: Daniel K. Nielsen (Herning): Han er fyldt 41 år, men spiller stadig en markant rolle for Herning Blue Fox. Masser af minutter i topkampene mod SønderjysKE og Aalborg og naturligvis manden bag den afgørende 5-3-scoring i Hernings kamp mod Aalborg.

Forward: Lucas Andersen (Frederikshavn) Har igen fundet sit målinstinkt, hvilket han beviste både mod Esbjerg og Odense. Specielt målet mod Odense var en opvisning i kynisme, da Andersen snuppede en løs puck og iskoldt satte den bag Perhonen i Odense-buret. 

Forward: Mathieu Foget (SønderjyskE) Brandkamp mod Herning, hvor han leverede teknisk spil af ypperste klasse og samtidig var på højeste kaliber i straffeslagene. Bliver en større og større gevinst for SønderjyskE.

Forward: Kirill Kabanov (Aalborg): Fire mål i en og samme kamp hører til sjældenhederne. Kabanov gjorde det mod Rødovre og lagde til mod Rungsted. At hans uge endte med en slewfoot og game misconduct i Herning koster ikke pladsen i ugens kæde. 


Herning-truppen også ramt af Covid19 Shawn O'Donnell stopper i SønderjyskE Ishockey