Den canadiske forward Shawn O’Donnell forlader SønderjyskE Ishockey af personlige årsager, skriver klubben i en pressemeddelelse

SønderjyskE Ishockey siger nu farvel og tak for indsatsen i den lyseblå trøje til Shawn O’Donnell. Den 33-årige canadiske forward stopper i klubben med øjeblikkelig virkning af personlige årsager.

– Vi takker Shawn O’Donnell for indsatsen i SønderjyskE, og alle i klubben ønsker ham alt det bedste fremover. Han er en meget dygtig spiller og en fantastisk person, og jeg kommer til at savne hans smil i omklædningsrummet. Også for mit eget vedkommende ønsker jeg ham alt det bedste, siger sportschef og cheftræner Mario Simioni.

SønderjyskE indtager en tredjeplads i Metal Ligaen. Der venter et tæt og spændende kampprogram i det nye år, hvor de lyseblå også er kvalificeret til Metal Final4.

– Vi har et stærkt ishockeyhold, som vi tror på, men vi er naturligvis også åbne for at forstærke holdet med en erstatning, hvis den rigtige profil dukker op på markedet, siger direktør Klaus Rasmussen.


UGENS HOLD: Se hvem der ramte A-kæden i denne uge U20-LANDSHOLDET reddede sig heldigvis i sidste øjeblik - farvel til Eller