Kampstart 19:15 i Rødovre Centrum Arena

Så er det revanchetid.

Kigger man på tabellen, så er det overraskende nok Herning Blue Fox, der er ude efter "at give igen", når det i aften gælder kampen mod tabellens nier, Rødovre Mighty Bulls.

Da de to hold senest tørnede sammen, var det nemlig Rødovre, der ganske overraskende tog alle tre point ved at besejre midtjyderne 3-2 i Kvik Hockey Arena. 

Her leverede Rødovre en stærk og disciplineret indsats, der førte til en 2-0-føring, som Herning konverterede til 2-2, inden Måns Hansson satte det afgørende mål i en af Rødovres stærkeste præstationer i denne sæson. 

Siden har Rødovre lukket seks og otte mål ind i kampene hjemme mod Esbjerg og Odense, og der er næppe tvivl om, at Olaf Eller kommer til at tale om arbejdet i defensiv zone før kampen i aften.

Herning spillede en bundsolid kamp mod Frederikshavn fredag aften, og kommer med næsten hel trup til kampen i Rødovre. Kun Mathias Bau sad ude mod Frederikshavn, og så ligner Herning altså virkelig et bomstærkt mandskab med fire meget stærke kæder og syv backer med stor rutine. 

Hvis træner Pekka Tirkkonen kan undgå skader i løbet af de kommende måneder, kan det blive vanskeligt at arbejde med Herning over syv kampe.

Inden kampen i aften siger Hernings Vicesportschef Daniel Nyegaard til Sport Herning:

- Jeg synes faktisk, at Rødovre er et bedre hold, end de får kredit for. Det er et hold med mange spændende profiler, men vi har revanche til gode, og hvis vi starter godt og leverer en professionel indsats, tager vi også de tre point, lyder det.

Skader/karantæner: Herning havde kun Mathias Bau Hansen ude mod Frederikshavn senest, mens Rødovre ifølge egen hjemmeside får Gustaf Berling og Mikkel Jensen tilbage. Det efterlader Jacob Böll, Tristan Petersen, André Pison og Lukas Bach Nielsen på skadeslisten. 

Det forventer vi: En vanskelig aften for Rødovre mod et toptændt Herning-hold med jagt på revanche. Det vil igen være en overraskelse, hvis Rødovre kan true midtjyderne.

Hold øje med: En Mikkel Jensen tilbage kan drille ethvert forsvar og hos Herning er der ingen tvivl om, at Philip Marinaccio lige nu dominerer. Sport Herning fortæller dog, at lykkelige omstændigheder i familien kan holde ham ude af kampen - eller tage ham, mens kampen er i gang.

Historikken: Seneste match endte som bekendt 3-2 til Rødovre i Herning, forinden havde Herning vundet de tre første indbyrdes opgør med henholdsvis 7-4, 3-2 og 5-0. 

Statistikken: Føromtalte Marinaccio er næstbedst i Metal Ligaens i mål scoret i powerplay med syv kasser. Rødovres to bedste i den kategori er Mads Eller og Gustaf Berling med fire mål. 


5-0: Herning fik en ordentlig lussing i Rødovre Frederikshavn-sportschef: Ingen erstatning for Radek Cip på vej