Kampstart 20:00 i Bitcoin Arena

Så er det finaletid igen. 

Efter de medrivende 60 minutter i Aalborg fredag aften mødes de to mandskaber igen til kamp to. 

Det blev nøjagtig som ventet i den første match, hvor både Rungsted og Aalborg kørte en kompromisløs offensiv i gang fra start.

Sådan er spillestilen hos både Garth Murray og Erik Hjalmarsson og da begge trænere har spillerne til at "køre løs" bliver det formentlig også sådan i Bitcoin Arena i aften.

Der er næppe tvivl om, at der bliver talt om at undgå defensive fejl i aften, for det koster, som vi også kunne se fredag aften. Fejlene bliver straffet. 

Samtidig er der også basis for, at de to holds backer også kan spille en afgørende faktor. 

Lasse Bo Knudsen og Ian Edmondson leverede et fremragende mål for Aalborg, mens Tim Daly, Morten Jensen og Bergholt kun var lige ved og næsten for gæsterne. 

- Vi kunne godt have gået herfra med en sejr. Lidt småjusteringer og bedre markeringer inde foran mål i deres oddman-rushes er vigtige til næste kamp. Vi lavede nogle dårlige fejl, og det kostede sejren, sagde Sebastian Bergholt til TV2 Sport efter kampen fredag. 

- Vi skal spille lidt klogere og mere disciplineret. Rungsted får to powerplaymål (i den første kamp), og det skal vi passe på, sagde Patrick Bjorkstrand, Aalborg-centeren, efter kampen - også til TV2 Sport. 

Bemærkelsesværdigt, at Rungsteds andenkæde med Hetta, Andersson og Gracel havde problemer. Hetta og Gracel med -2 i statistikken, det samme havde backerne Jacob Gammelgaard og Joachim Holten Møller. 

Hold øje med: Nichlas Hardt var forrygende for Rungsted og dobbelt målscorer, mens der ganske korrekt blev efterlyst mere action fra Aalborgs fjerdekæde med Skinnars, Steman og Morin hos tv-eksperten Morten Green.

Det forventer vi: Måske en lidt mere forsigtig start på kampen end fredag aften, men det skal med tiden nok åbne sig op og ende med "åben slagudveksling". 

Skader/karantæner: Aalborg havde Dylan Steman tilbage og manglede dermed kun Charlie Curti. Rungsted uden Frederik Bjerrum og Mathias Røndbjerg. 

Statistikken: Rungsted har tabt første kamp i både kvartfinale- og semifinaleserien og kom altså stærkt igen og slog både Esbjerg og Herning ud. Aalborg har stadig "rent lagen" i slutspillet med 9-0 i sejre. Begge dele giver stor tro og optimisme. 


Gustafsson matchvinder! Rungsted har udlignet til 1-1 i finalen Odense vandt igen og sikrede sig første medalje siden 2012