Kampstart 15:00 i Bitcoin Arena

Umådelig interessant match i Bitcoin Arena i eftermiddag.

Rungsted er i den grad ude efter revanche efter en stribe af nederlag mod Aalborg, som nordsjællænderne bestemt ikke kan lide at have hængende over sig.

Senest vandt Aalborg sikkert med 6-2 over Rungsted på hjemmebane, og har 17-6 i målscore og ni point mod Rungsted i indeværende sæson.

Læg dertil tre kampe fra sidste sæson, som Aalborg vandt i overbevisende stil og sejrsrækken er altså oppe på seks - vel at mærke med 5,5 mål i snit mod Rungsted.

Det er yderst interessant, hvordan Rungsted-træner Erik Hjalmarsson griber den udfordring an mod et Aalborg-hold, der virkelig har spillet god hockey på det seneste. De to forreste kæder har skiftevis produceret et hav af point med Josh MacDonald og Julian Jakobsen i spidsen.

Kommer Rungsted lidt mere forsigtigt til kampen i eftermiddag? Eller satser Hjalmarsson på, at Rungsted kan vinde på sine flotte offensive styrker i et åbent slag mellem Metal Ligaens to mest velspillende - rent teknisk - mandskaber?

Der er næppe tvivl om, at Aalborg kommer til kampen med den sædvanlige offensive approach. Det har givet succes i de seneste opgør mod Rungsted.

Hold øje med: Vi venter i spænding på Jonas Røndbjergs comeback i Rungsted-trøjen. Han kan blive en alvorlig forstærkning for holdet, men skal naturligvis lige bruge et par kampe til at finde sine holdkammerater. Hos Aalborg kan man glæde sig over, at Sebastian Bergholt igen og igen spiller mange minutter og er vokset til en Metal Ligaens bedste danske backer.

Historikken: Som skitseret ovenfor: Aalborg har haft virkelig godt fat i Rungsted i indeværende sæson. Senest 6-2 på hjemmebane og forinden 6-3 hjemme og 5-1 i Rungsted. De seneste seks indbyrdes kampe er vundet af Aalborg.

Statistikken: Rungsteds powerplay står stadig flot med 32,41 procent mod Aalborgs 24,21. Til gengæld er Aalborg stærke i boksen med over 85 procent lige et nøk bedre end Rungsted.

Det forventer vi: Rungsted KAN vel ikke lade være med at kaste sig ud i noget offensivt. Derfor en åben, underholdende kamp som sagtens kan ende med masser af mål.

Skader/karantæner: Rungsted var senest uden Joachim Holten Møller, Nikolai Gade og Mathias L. Hansen, men har altså Jonas Røndbjerg inde på holdet. Aalborg manglede senest mod Herning Martin Lefebvre, Martin Højbjerg, Jonathan Brinkman og Daniel Madsen. 


OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls Agentbureau søger målmand til Metal Ligaen