Kampstart 15:00 i Spar Nord Arena

Det er ikke mange dage siden, at Rødovre havde rigtig godt fat i Herlev i en bundsolid 4-0-sejr. 

Her spillede Mighty Bulls bundsolidt i defensiven og slog til på de rette tidspunkter i offensiven, hvor analysen i vores kampreportage lød således.

"Der blev scoret fire gange, og alle sammen fra Rødovres stave. Gæsterne med større skarphed på en aften, hvor der blev gået til stålet med højt tempo og gnist i nærkampene. Og så havde Rødovre en stærkt spillende William Rørth i målet i aften."

Det er samme koncept, Rødovre kommer med i aften og træner Thor Dresler kan glæde sig over, at holdet langsomt, men sikkert bliver skruet stærkere og stærkere sammen. Franske Antonin Manavian og Mitch Callahan bliver stille og roligt solide forstærkninger, og hvad kan det ikke blive til, når de tre skadede backer vender tilbage?

Alt det er fremtidsmusik, i aften gælder det Herlev på den anden side af rød linje. Det er et Herlev-hold, der også kommer med nye - og gamle - vinde i form af Jesper Thörnberg, der er vendt tilbage til klubben efter halvanden sæson i Innsbruck og derefter i HC Dalen i Hockeyettan.

I Jönköping-klubben spillede han sammen med sin i Sverige mere berømte bror, Martin, og de to var med til at hærge Hockeyettan Västra. Jesper Thörnberg viste med glimrende 30 point i 20 kampe, at han ikke har tabt målnæsen, og det skal blive spændende at se, hvad han kan præstere på et Herlev-hold, der er bygget noget mere "defensivt" op end senest, da Thörnberg var i klubben.

Men Jesper Thörnberg kender i den grad træner Patric Wener og dermed også forudsætningerne for at spille for Eagles. 

Hold øje med: William Rørth har været stærkt spillende på det seneste og har nu - efter Janis Voris' afgang - det fulde målmandsansvar i Rødovre. Hos Herlev skal der gang i målscoringen igen. Kommer kasserne fra Thörnberg?

Historikken: 8-7 til Herlev i det første opgør. Derefter tog coronaen kamp to, inden Rødovre altså vandt 4-0 senest i Herlev. 

Statistikken: De to hold ligger næsten ens powerplayprocenter (18-17 godt og vel i Herlevs favør), mens Herlev står en anelse stærkere i undertallet (77-66). Hvem får først gang i powerplayet?

Det forventer vi: To stærkt koncentrerede hold, der først og fremmest har fokus på defensiven. Derfor kan det sagtens blive målfattigt og tæt i Herlev i aften.

Skader/karantæner: Max Vilstrup, Joachim Linnet, Magnus Jonassen og Mikkel Persson var ude for Herlev senest i Esbjerg og Mattias Åkesson er altså erstattet af Thörnberg. Rødovre manglede senest Illemann, Nielsen og Mauritzen bagude, Janis Voris er tilbage i Letland, mens Nikolaj Zorko endnu ikke har været i aktion i denne sæson. 


OPTAKT: Odense Bulldogs-SønderjyskE OPTAKT: Rungsted Seier Capital-Aalborg Pirates