Kampstart 19:30 i VinMedKant Arena

De mødes igen. Odense og SønderjyskE. 

Lige før jul vandt Odense 3-2 og dermed kulminerede en kort optur med to sejre på stribe, der siden er blevet afbrudt igen af et nederlag i Rødovre. 

Bulldogs kæmper stadig for at hænge på i kampen om pladserne i slutspillet, og der er vel ikke meget mere at sige, end at fynboerne ganske enkelt også i aften er presset til at hente en sejr mod et SønderjyskE-mandskab, der har tabt de seneste otte kampe på stribe. En gigantisk nederlagsrække, som man sjældent har været vant til i Vojens og omegn, siden SønderjyskE-tiden indvarslede en ny æra.

Der har været mange skader i SønderjyskE-truppen på det seneste og assisterende træner og sportschef Kim Lykkeskov appellerer på klubbens hjemmeside til hårdt arbejde.

- Tre kampe på fire dage er hård kost. Vi spillede en tæt kamp sidst i Odense og denne gang skal vi ind og have fat i de løse pucke foran Galanskys mål. Men vi skal have arbejdstøjet på, og så skal vi ind og kæmpe en vis legemsdel ud af bukserne for at hente point i Odense, siger han.

Bulldogs-kaptajn Michael Eskesen skitserer sin opskrift til sejr til Fyens Stiftstidende.

- Vi skal nok lære, at vi ikke skal have for mange, der er angribere med stort A, uden at tænke på, at der også skal løbes den anden vej, og og på samme vis skal forsvarerne lære, at de først og fremmest er forsvarere. Vi har ofte dummet os for meget fremad og givet blottelser den anden vej, så vi for ofte bliver ekstremt sårbare, siger han og appellerer altså på den måde til, at alle fem spillere også er med i forsvarsspillet. 

Det gjorde Odense ganske godt i det seneste opgør mod SønderjyskE. 

Skader/karantæner: Mike Little er meldt tilbage hos SønderjyskE, der senest havde Victor Rollin Carlsson og Matt Prapavessis, mens Odense senest manglede Jeppe Holmberg og langtidsskadede Mathias Møller.

Historikken: SønderjyskE vandt den første kamp 4-0 og fulgte op med 3-2 efter straffeslag i Odense, inden Bulldogs vandt 3-2 for en uge siden.

Statistikken: Både over de seneste 10 og 15 kampe er Odense Bulldogs og SønderjyskE nederst på formbarometeret. SønderjyskE har tabt syv kampe rent og kun fået et point i de senest otte kampe.

Det forventer vi: Det er ved at være sidste chance for Odense, mens SønderjyskE virkelig har brug for en sejr. Der bliver kamp om hver eneste millimeter i aften.

Hold øje med: SønderjyskE's importforwards Brendan Harms og Cam Brown har været lidt "tørre" på det seneste og mon ikke Simioni gerne ser dem sætte accenter i aften? Hos Odense skal Cody Donaghey vise både offensive og defensive kvaliteter, hvis fynboerne skal have tre point med hjem. 


STREAM: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Herlev Eagles-Rødovre Mighty Bulls