Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Det er Rungsted-mandskab i formidabelt humør, der tager imod Frederikshavn White Hawks i aftenens tidlige kamp i Metal Ligaen.

Nordsjællænderne kommer med tre sejre på stribe og en uge, hvor alt klikkede for Erik Hjalmarssons mandskab. 

Det gav blandt meget andet plads til både David Grubak, Malte Setkov og Brett Thompson på ugens hold her på Metalligaen.dk

Efter 7-4-kampen mod Rødovre konstaterede Malte Setkov, at hans formkurve i løbet af sæsonen faktisk havde lignet holdets. Lidt op og ned med stor fremgang på det seneste. 

- Så længe vi scorer syv mål (som mod Rødovre), så er det lige meget at vi slipper et, to eller tre mål ind. Men selvfølgelig skal vi have styr over defensiven som vi havde (mod SønderjyskE (6-3) og Herlev (2-0, red.). Vi skal tage det stærke offensive spil med os ind til kampen, så tror jeg vi kører Frederikshavn over, sagde Setkov til Rungsted Seier Capital TV efter 

Frederikshavn kommer til kampen med en stime af nederlag, senest 1-3 mod SønderjyskE på hjemmebane. Det var fjerde gang på stribe, at White Hawks skøjtede fra isen uden sejr. 

- Vi er i gang med at bygge et hus, og det har været hårdt på nogle tidspunkter. Men vi bliver ved med at tage skridt fremad. Der er områder, som vi stadig skal forbedre en del, og det er ingen hemmelighed. Nogle gange tager den slags bare tid, og man ved aldrig, hvornår det kommer. Men vi har et miljø, hvor vi kan tale om de gode såvel som de dårlige ting, siger træner Pelle Hånberg til Nordjyske. 

Statistikken: Og apropos stimer, så er Frederikshavn i den grad et "stime-hold" for øjeblikket. Først seks nederlag, så seks sejre og nu altså gang i en stime på fire nederlag. Ren rutsjetur.

Historikken: Frederikshavn vandt det seneste opgør 1-0 på hjemmebane og har tidligere på sæsonen besejret Rungsted 3-1 hjemme i Nordjyske Bank Arena. Eneste opgør i Bitcoin Arena endte med 6-5 til Rungsted.

Det forventer vi: Et Rungsted-hold, der går offensivt til værks og er gedigen favorit alt taget i betragtning. Det kunne godt ligne en hjemmesejr. 

Hold øje med: Magnus Carlsen har leveret et par gode kampe på det seneste og blomstrer sammen med Pompei og Thompson. Hos Frederikshavn skal der mere gang i danskerstaben som for eksempel Brinkman, Åkesson og Jesper Jensen. De tre er tvunget til at producere mere og styrke en lige nu blodfattig offensiv hos White Hawks. 

Skader/karantæner: Radek Cip afsoner karantæne, Tadeas Galansky sad på bænken senest hos Frederikshavn. Hos Rungsted var Jacob Gammelgaard, Mathias Røndbjerg og Nick Moutrey ude mod Rødovre.

 


VIDEO: LUIS BLAK OLSEN efter Odense-Herlev RETRO: ”Det er jo ens liv, der bliver hængt op på en væg”