Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Hvornår kommer Rungsted for alvor i gang?

Med den på papiret stærke trup, nordsjællænderne har til rådighed, så er vi formentlig mange, der forventer, at der på et eller andet tidspunkt kommer et ordentlig ryk fra de forsvarende danske mestre. 

Bedst som man tror, Rungsted har styr over sagerne, ryger spilrytmen og der kommet et tilbagefald. Stabiliteten efterlyses - formentlig også af trænertrioen, og man kunne sagtens forestille sig, at sportschef Morten Hagen leder efter en solid back, der kan frigøre endnu flere offensive kræfter til typer som Morten Jensen og Tim Daly. 

I aften kommer Frederikshavn White Hawks på besøg i Nordsjælland og nordjyderne kommer med revanchelyst. 

Seneste tur til Sjælland var en pauver omgang, hvor Frederikshavn blev låst inde af Rødovre Mighty Bulls, der vandt 3-0 over et White Hawks-hold, der aldrig helt fik fat i spillet. 

Mon ikke Jari Pasanen har haft fat i sine gutter og også efterlyst stabilitet og i øvrigt mål på Sjælland. 

Frederikshavn har nemlig efter landsholdspausen spillet 120 minutter i Herlev og Rødovre uden at score mål og har været klart stærkere hjemme end ude. 

Statistikken: Kun Esbjerg er dårligere på formbarometeret end aftenens to kombattanter. Både Rungsted og Frederikshavn står med seks point i de seneste fem kampe.

Det forventer vi: En ganske uforudsigelig match. Vi giver Rungsted fordelen grundet hjemmebanen og White Hawks dårlige præstation ude på det seneste.

Hold øje med: Rungsteds Daniel Madsen har spillet en flot sæson hidtil og været stabil uanset, hvor han har spillet. Hos Frederikshavn fik Alex Bumagin comeback senest og har nu en kamp i benene. Ekstra energi?

De indbyrdes kampe: Frederikshavn har vundet dem begge. 3-1 hjemme og 3-2 ude. 

Skader/karantæner: Oliver Anker Christensen har været ude på det seneste for Frederikshavn. Hardt og Bergholt fraværende for Rungsted. 

 

 


VIDEO: Højdepunkter fra Rødovre-Odense OPTAKT: Aalborg Pirates-Herning Blue Fox