Kampstart 19:30 i Bitcoin Arena

Rungsted Seier Capital har slet ikke haft det godt med Herlev Eagles i indeværende. Det er helt modsat normalen, for tænker vi blot tilbage til sidste sæson, så vandt Rungsted altså 4-0 over Herlev i kvartfinaleserien og havde også tjek på de sjællandske rivaler i grundspillet.

I den her sæson har det hidtil været anderledes, for Herlev har vundet 6-3 i Rungsted og 3-2 hjemme i PM Montage Arena, og er altså dermed det eneste hold, Rungsted ikke har taget point fra endnu.

Begge hold kommer med nederlag i bagagen fra tirsdag aften, hvor Herlev tabte 1-4 til Esbjerg i en af sæsonens ringere kampe for Eagles’ vedkommende, mens Rungsted tabte 3-6 til Aalborg.

- Til tider i orden, men så heller ikke bedre. Overall synes jeg, de overmatcher os i de fleste facetter af spillet. Vi skal være bedre til spillet hjemad i banen og spillet uden puck. Det skal vi have på plads meget snart, hvis vi skal blive i toppen, sagde Rungsted-forward Nikolaj Rosenthal til Metalligaen.dk efter kampen.

TISSOT månedens spiller for oktober kåres i Rungsted i aften, og så kan man lystigt gå i gang med at gætte på, hvem der er der den dygtige vinder af titlen.

Historikken: Herlev har altså to sejre på kontoen i den her sæson, men i sidste sæson gik Rungsted sejrrigt ud af de indbyrdes kampe otte gange af ni mulige. Får Rungsted fat i Eagles igen.

Statistikken: Brett Thompson har været med i seks af de ni mål, Herlev har lavet mod Rungsted i indeværende sæson. Mon ikke Rungsted-lejren holder et ekstra øje på Thompson i aften?

Det forventer vi: Et stærkt opsat Rungsted-hold, der vil være motiveret for at ”sætte Herlev på plads”. Resultatet kan – i modsætning til sidste indbyrdes opgør – sagtens blive et par hold, der i den grad angriber for at vinde. Målrigt, underholdende og med Rungsted som favorit.

Skader/karantæner: Rungsted var i Aalborg uden Jere Pulli og Mikkel Persson, mens Herlev spillede uden ”den fortabte søn” Mads Carlsen, der som bekendt er skiftet til Gentofte Stars i 1. division.

Hold øje med: Det virker til, at Luis Blak Olsen er på vej opad i formkurve for øjeblikket. Altid solid og nu også mere producerende end tidligere på sæsonen. Lavede to assister i det seneste møde mod Rungsted. Gæsterne har Shane Hanna i offensiv form klar. Hanna scorede to gange i Aalborg for nylig.


9-0: Rungsted fik heftig revanche mod Herlev Kristian Jensen idømt 20 dages betinget fængsel ved retten i Hjørring