Kampstart 19:30 i Concordium Arena

Rungsted Seier Capital kommer til aftenens kamp med de nye trænere, Olsson og Åhlund, i spidsen for tredje gang i sæsonen. Det er blevet til en hjemmesejr over Herning og et nederlag til Odense tirsdag aften. 

Efter kampen var Rasmus Andersson på plads til interview hos Metalligaen.tv og konstaterede også, at Rungsted-spillerne også selv må til at tage større ansvar - og at Rungsted-mandskabet stadig begik nogle af de fejl, som har kostet gennem hele sæsonen.

Men så man ikke også et Rungsted-hold, der backcheckede bedre og stod mere kompakt i lange perioder af kampen på Fyn?

Herlev kommer til Rungsted i aften også med et nederlag på 2-5 til Odense i bagagen. Det daterer sig bare lidt længere tilbage, og Herlev kæmper ligesom Rungsted med stabilitet over længere tid. 

Og så gælder det for begge mandskaber om at få skærpet formen frem mod slutspillet. Første skridt tages i dag i "slaget om sjettepladsen" i tabellen. Rungsted er lige nu seks point foran Herlev, begge hold har ni kampe tilbage. 

Skader/karantæner: Rungsted havde senest Matthias Asperup og Jack Jacome ude i Odense. Herlev spiller formentlig stadig uden Niclas Heinerö og havde Daniel Petersen, Mathias Hansen og Malthe Kring Andersen ude i Frederikshavn senest. 

Det forventer vi: Det kunne sagtens blive et jævnbyrdigt opgør, men Rungsted har haft tjek over Herlev i de første indbyrdes kampe i sæsonen.

Historikken: Rungsted har nemlig overhånden mod Herlev hidtil: Sejrene har lydt på 6-3, 4-1, 9-1 og 3-2 og dermed maksimumpoint i de hidtidige kampe.

Metalligaen.tv: Har sendt Henrik Bauch til Concordium Arena. 

Hold øje med: To af de unge, Oliver Green og Andreas Nielsson gjorde gode figurer i Odense for nylig for Rungsted. Hos Herlev er Marius Kring Andersen stille og roligt spillet ind på holdet, og han kan blive værdifuld for Eagles.

Statistikken: Rungsted står med fem point i de seneste fem kampe, mens Herlev blot har hentet fire point inden for samme antal. 


Sønderjysk stime fortsatte mod Tyrene OPTAKT: Herning Blue Fox-Aalborg Pirates