Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Da de to hold senest tørnede sammen, endte det i et regulært mareridt for Herlev, der blev tampet med 0-9 i Bitcoin Arena efter i øvrigt at have vundet to gange over Rungsted tidligere på sæsonen.

Så mon ikke det er "defence first" for Herlev i aften i Rungsted? Også på den baggrund, at Herlev har lukket 16 mål ind i de seneste tre kampe og gennemgående har haft det svært siden det seneste landsholdsbreak.

Det kan sagtens vække panderynker hos det tidlige efterårs "komethold", for i de seneste 10 kampe - det er det antal, Herlev har spillet siden breaket - er det blot blevet til 10 point. Odense med det runde nul er naturligvis dårligere i den statistik, men derudover er det blot Rødovre, der er så langt nede, og der er et godt stykke op til Rungsted og SønderjyskE (15 og 16 point) i den periode.

Hvorfor skulle det give stof til eftertanke hos Herlev? Jo, fordi Herlev i den periode i store træk kun har måttet undvære Magnus Koch og altså i modsætning til mange andre hold har spillet med størstedelen af stammen i den seneste tid. Senest vandt et svækket SønderjyskE-hold 6-3 i PM Montage Arena.

Herlev skal i gang, hvis holdet vil lukke munden på eksperterne og ikke ende i en kamp om syvende/ottendepladsen i den sidste tredjedel af grundserien.

Rungsted har været svækket på det seneste, og det kom ikke uventet, at mestrene måtte nøjes med et point i tre kampe mod Frederikshavn, Aalborg og Herning. Er der basis for revanche i Bitcoin Arena mod et vingeskudt Herlev-hold?

Hold øje med: T.J. Moore var i vælten fredag aften for tacklingen på Thomas Spelling, men scorede to gange søndag i Herning. Hos gæsterne fra Herlev var det Alexander Lindqvist-Hansen, der med mål og assist mod SønderjyskE satte accenterne. 

Skader/karantæner: Anders Poulsen, Mikkel Persson, Bertram Jelert, Rasmus Andersson og U20-landsholdsspillerne Green og Schulze har været ude for Rungsted på det seneste. Herlev spillede kampen mod SønderjyskE uden Magnus Koch.

Historikken: Rungsted har pr. tradition haft godt fat i Herlev, men den stime fik Herlev altså brudt tidligere på sæsonen med to sejre. De blev efterfulgt af det heftige 0-9-nederlag senest i Rungsted. 

Det forventer vi: At et koncentreret Herlev-hold giver svækkede Rungsted en tæt kamp. Det skal Herlev have kvaliteten til. En kamp, der er svær at forudsige. 50-50 i Bitcoin Arena. 

Statistikken: Rungsted havde kun 15 markspillere med i Herning for nylig. Det koster i den grad kræfter for Rungsted-spillerne i øjeblikket. Spørgsmålet er, om U20-spillerne aktiveres eller om det bliver endnu en aften med maksimal istid til få spillere. 


Gentofte Stars: Selvfølgelig vil ligaen have gavn af flere danske spillere OPTAKT: Herning Blue Fox-Rødovre Mighty Bulls