Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Fynboerne på besøg i Bitcoin Arena, hvor hjemmeholdet skal forsøge at stoppe et Odense-mandskab, der kommer med masser af selvtillid efter 4-3-sejren i overtid hos Aalborg tidligere på ugen.

Det var ikke en særlig velspillet ishockeykamp, men fynboerne fik masser af moral ved at vende 0-2 til to point på Jesper Thörnbergs overtidsmål.

Det virker hele tiden som om, Odense har et nøk mere at komme med end i sidste sæson, og fynboerne er i første omgang en alvorlig bejler til en top fire-placering i grundspillet.

Det vil i givet fald være første gang siden foråret 2017, at Bulldogs får hjemmebane i kvartfinalen.

Men – et af de hold, som jagter er Rungsted, hvor man stensikkert mener at have mere potentiale i truppen end den nuværende placering og forfatning viser.

Og det er vel også tilfældet, for der er en del kvalitetsspillere, der stadig mangler at finde det niveau, som vi ved, at de besidder.

Hold øje med: En af dem hos Rungsted er tilbagevendte Morten Jensen, der måske lige har skullet bruge lidt ekstra tid på at akklimatisere sig igen efter et trættende ophold i Val Pusteria. Jensen har nu haft både et par kampe med Rungsted og landsholdet til at komme igen, og mon ikke vi kommer til at se ham skarp inden længe? Hos Odense er backen Igor Merezhko ganske dygtig til at snige sig med op foran modstanderens mål og skabe ravage.

Det forventer vi: Nøjagtig samme slags kamp som da Odense var i Aalborg senest. Det teknisk stærke hjemmehold mod et tungt fynsk hold – på den gode måde – der altså også har profiler, der kan slå til, når chancerne byder sig. Også i special teams. Der plejer ofte at være en hidsig stemning mellem de to hold.

Historikken: Første møde var den famøse kamp med ”fantommålet”, der ikke blev dømt i straffeslag, hvor Odense endte med at vinde 5-4. Seneste kamp mellem Rungsted og Odense endte 4-1 til Seier Capital hjemme i Bitcoin Arena.

Statistikken: Vi har top tre i pointligaen samlet i aften. Gunars Skvorcovs står med 26 point på toppen foran Mattias Persson og Otto Nieminen, der begge har 22 point.

Skader/karantæner: Rungsted manglede Mathias Røndbjerg, Frederik Bjerrum, Matt Pompei og Nick Moutrey i det nylige 0-1-nederlag i Frederikshavn, mens Odense havde samtlige folk i spil i kampen mod Aalborg senest.


OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls OPTAKT: Esbjerg Energy-Herning Blue Fox