Kampstart 19:00 i Bitcoin Arena

Der er god sandsynlighed for, at vi i aften får en generalprøve på en kommende kvartfinaleserie. 

Rungsted og SønderjyskE tørner sammen i Bitcoin Arena, og det er vel et hjemmehold, der skal sende et signal i forhold til SønderjyskE, der har været bedst i de indbyrdes kampe hidtil i sæsonen.

Rungsted tabte 0-1 i Herning i midtugen efter en ganske hæderlig indsats, man ganske overraskende, at den stærke offensiv hos de forsvarende mestre ikke var i stand til at sætte flere accenter i Kvik Hockey Arena.

Det skal der arbejdes på. 

SønderjyskE er i forsvar af andenpladsen, som måske ikke er så vigtig i forhold til kvartfinalen, men som i en eventuel semifinale giver mulighed for hjemmebane. 

Og eftersom ingen kalkulerer med at blive slået ud, så er andenpladsen i sagens natur attraktiv for Mario Simionis mandskab.

Samtidig har SønderjyskE såmænd også stadig en mulighed for at ende som etter, hvis Aalborg skulle snuble i sidste runde. Det kræver at SønderjyskE vinder i Rungsted i første omgang. 

- Rungsted er blevet meget bedre siden vi mødte dem sidst og lige nu er de i gang med en hård kamp om placeringer med Odense. De har fået Hardt med igen samt tilføjet Frederiksson. De er ved at være, hvor de skal her kort inden playoff, siger SønderjyskE-træner Mario Simioni til klubbens hjemmeside. 

- Vi skal blot koncentrere om vores eget spil. Det er ud fra samme device som tidligere. Spille simpelt, trafik foran mål og så nogle pucke derind. Vi skal komme med samme energi som i de seneste 4-5 kampe, hvor vi har spillet rigtig godt ishockey. Kan vi det, så er der absolut også muligheder for at få en sejr med hjem i bussen, tilføjer han. 

Det forventer vi: Tæt tempofyldt kamp i Bitcoin Arena, hvor begge hold SKAL være i trit, inden slutspillet begynder. Det ligner en helt lige affære.

Hold øje med: Branden Gracel er købt ind som en spiller, der skal gøre en forskel for Rungsted. Vigtig mand at få i fart inden slutspillet. SønderjyskE fik Alex Rauter i gang med to mål mod Aalborg. Mere end han havde lavet hidtil i hele sæsonen i Sverige og Slovakiet.

De indbyrdes kampe: Rungsted har en enkelt sejr i overtid i fem opgør, mens ellers har sønderjyderne gjort rent bord med 13 point af 15 mulige. 

Statistikken: SønderjyskE har 12 point i de seneste fem kampe, mens Rungsted er mere beskedne med syv pinde i den seneste håndfuld af matcher.

Skader/karantæner: SønderjyskE senest uden Yannick Vedel, Mads Eller, Andreas Holzmann og William Boysen, mens Rungsted i Herning var uden Gammelgaard, Røndbjerg, Hetta og Bjerrum. 


KRAKOW sænkede Aalborg-skibet og sikrede sig europæisk titel CONTINENTAL CUP: Aalborg griber efter guldet i weekenden