Omstillingsstærkt polsk hold tog fusen på nordjyderne

Polsk ishockey skrev historie i aften.

Desværre på dansk ishockey og Aalborg Pirates bekostning, for Cracovia Krakow endte med at vinde 4-0 over de nuværende grundspilsettere i Metal Ligaen.

Dermed har Krakow seks point for to kampe og kampen i morgen aften mellem Karaganda og Aalborg gælder blot en sølvmedalje.

I dag havde Aalborg Frederik Søgaard i mål og en vældig kompetent opstilling, der endte med at vinde skudstatistikken 42-32, men tabte altså kampen 0-4.

Det skyldtes et polsk mandskab, der var stærkt i omstillingerne og konsekvent i udnyttelsen af mulighederne mod et Aalborg-hold, der ellers angreb efter bedste evne.

Til gengæld fik polakkerne leveret et perfekt udgangspunkt med to mål lige inden halvvejspunktet i første periode. Collin Shirley scorede først og kort efter øgede Anton Zlobin føringen.

Krakow - med en stærk defensiv - havde kampen i hånden og scorede til 3-0 kort inde i anden periode, hvilket gjorde opgaven tæt på umulig for Aalborg Pirates, der ikke formåede at arbejde sig tilbage.

Sidste mål i tomt bur og Cracovia Krakow altså i Champions Hockey League i den kommende sæson, måske mod Aalborg, hvis Pirates ender som dansk mester.

"The triple" blev det ikke til for nordjyderne i denne omgang.

1319 tilskuere var på plads i Sparekassen Danmark Isarena.

ERIK HJALMARSSON blev årets træner 2020/21 OPTAKT: Rungsted Seier Capital-SønderjyskE