Rungsted-coachen fik sin fortjente og forsinkede pris i går

Rungsted Seier Capital dominerede stort i sæsonen 2020/21.

Bagmanden var den svenske træner Erik Hjalmarsson, der allerede i 2019 skrev historie som den første svensker i 34 år, der hjemførte det danske mesterskab.

I 2020 aflyste Corona-pandemien slutspillet og muligheden for titelforsvar, men i foråret 2021 lykkedes det såmænd igen for Rungsted at vinde mesterskabet med Erik Hjalmarsson i boksen. 

Det foregik på ganske suveræn maner med seriesejre over Rødovre, SønderjyskE og til sidst Aalborg. 

Derfor var det også ganske logisk, at Rungsted-træneren i aftes fik prisen som årets træner i dansk ishockey 2020/21. En kåring, der var blevet forsinket et par gange på grund af Coronaen.

Hjalmarsson fik følgende ord med på vejen inden kampen.

Det er yderst sjældent, at en svensk træner har taget et dansk mesterskab. Faktisk skulle der gå 34 år fra Rødovres Lasse Lilja til, at Erik Hjalmarsson i 2019 tog guldet med Rungsted. 

Og Hjalmarsson fortsatte. I 2021 førte han Rungsted Seier Capital til et suverænt guld og gentog dermed triumfen på smukkeste vis. 

Derfor var der stort set ingen tvivl, da DIU's fagjury skulle kåre årets træner for sæsonen 2020/21. 

Også denne overrækkelse er blevet udsat et par gange, MEN NU er det tid til at hædre Erik og tænke tilbage på de skønne dage i foråret 2021, da Rungsted fejrede guldet med stærk og afklaret coaching fra Erik Hjalmarsson. 


Rungsted overvandt dårlig sønderjysk defensiv KRAKOW sænkede Aalborg-skibet og sikrede sig europæisk titel