Kampstart 20:00 i Frøs Arena

SønderjyskE og Aalborg Pirates har begge noget at revanchere i aften.

Sønderjyderne efter 0-4-nederlaget i Rødovre i midtugen og Aalborg efter 3-4-nederlaget hjemme mod Odense. 

Oveni tabte SønderjyskE med 0-7 i Aalborg, da de to hold senest tørnede sammen. 

- Vi skal ud og slå tilbage efter en dårlig indsats i Rødovre. Aalborg er et stærkt hold og de er også sulten efter en sejr, efter at have tabt hjemme til Odense, så det er to hold der begge har noget at skulle bevise. Det bliver en kamp i højt tempo, hvor der bliver kæmpet om hver en millimeter på isen. Jeg hører at der kommer en del tilskuere, så jeg håber på en god opbakning samt masser af larm i arenaen, lyder det fra SønderjyskE-træner Mario Simioni inden kampen. 

Hos Aalborg Pirates var der også skuffede ansigter efter kampen mod Odense.

- Vi kom foran 2-0 og skulle have fundet en bedre måde at håndtere føringen på. Vi burde have spillet smartere og mere resolut, og det skal vi finde ud af i de kommende kampe, sagde svenske Victor Rollin Carlsson til Pirates TV efter kampen.

Selv spillede han en god kamp i konstellationen med Martin Højbjerg og Tobias Ladehoff, men naturligvis ville Rollin Carlsson hellere have haft tre point ind på holdets konto. 

Hold øje med: Vi havde fat i Trevor Gooch før sidste kamp, og han kvitterede med en scoring. Måske i aften igen? Hos SønderjyskE debuterer Cam Spiro foran eget publikum og der vil naturligvis være høje forventninger til amerikaneren. 

Det forventer vi: Åben slagudveksling mellem to offensivt-mindede hold. Aalborg med en lille fordel, eftersom nordjyderne indbyrdes er ovenpå efter 7-0-sejren senest. 

Skader/karantæner: SønderjyskE manglede Brynishveen og Desjardins i Rødovre, hvor Steffen Frank udgik. Desuden er Mathias Borring stadig langtidsskadet. Aalborg mangler Andreas Nielsson og spørgsmålet er selvfølgelig om Ian Edmondsons papirer er gået i orden op til kampen i aften.

Historikken: SønderjyskE vandt den første kamp 4-3 hjemme i Frøs Arena, mens det altså blev 7-0 til Aalborg i det seneste opgør. 

Statistikken: Ganske uvant står Aalborg med blot fem point i de seneste fem kampe. SønderjyskE har i samme periode snuppet ni point. 


UNLIMITED HOCKEY BLIVER NU ENDNU NEMMERE! OPTAKT: Frederikshavn White Hawks-Rødovre Mighty Bulls