Samme e-mailadresse og kodeord kan nu bruges overalt

Efterhånden kender de fleste fans UNLIMITED HOCKEY, som er Metal Ligaens helt unikke billetsystem, der giver gratis adgang til ALLE kampe. Nu bliver UNLIMITED HOCKEY endnu smartere og nemmere at benytte. 

Du skal bruge samme e-mailadresse og kodeord, som du har i den klub, hvor du har dit UNLIMITED sæsonkort. Din brugerprofil er automatisk oprettet med samme kodeord hos alle klubberne.
(Du skal ikke længere indtaste dit sæsonkortnummer eller have flere profiler for flere sæsonkort, som tidligere - alle kort er nu samlet på tværs af Metal Liga-klubberne).

- Vi arbejder konstant på at forbedre UNLIMITED HOCKEY, og det her er en ændring, der gør "ishockeylivet" endnu nemmere for vores mange fantastiske fans, der gerne vil følge deres hold overalt i Danmark. Der er flere gode ændringer på vej i samarbejde med Venue Manager og klubberne, der vil gøre livet endnu bedre og nemmere for fansene derude, siger Thomas Bjuring, kommerciel chef for Metal Ligaen, i forbindelse med den nye ændring.

1. Log ind hos den klub der har hjemmebane

 

Du skal bruge samme e-mailadresse og kodeord, som du har i den klub, hvor du har dit UNLIMITED sæsonkort. Din brugerprofil er automatisk oprettet med samme kodeord hos alle klubberne.(Du skal ikke længere indtaste dit sæsonkortnummer eller have flere profiler for flere sæsonkort, som tidligere - alle kort er nu samlet på tværs af Metal Liga klubberne)

 

2. Hent billetter

Når du er logget ind på hjemmeholdets billetshop, kan du hente én billet, pr. UNLIMITED sæsonkort. Det gøres ved at klikke på "Mine billetter" og derefter "Hent" ud for den kamp du vil hente billetter til.

Du skal vælge den billettype der hedder Unlimited Hockey (billettype navnet kan variere lidt fra klub til klub)

 

 Når du er logget ind, skal du hente dine billetter


Jubilar Frederiksen stjal billedet, da White Hawks tog sjette sejr i træk OPTAKT: SønderjyskE-Aalborg Pirates