Kampstart 15:00 i Frøs Arena

Inciterende match i eftermiddag i Vojens, hvor hjemmeholdet og Herning dyster om vigtige point til et Final4-regnskab, der i den grad fortætter sig i Metal Ligaen. Begge hold kommer fra gode sejre i fredags, hvor SønderjyskE slog Esbjerg, mens Herning vandt det vilde drama i Odense. 

Og nu gælder det altså også for SønderjyskE om at få revanche for ydmygelsen i den omvendte kamp, hvor Herning vandt med hele 7-0 i Kvik Hockey Arena.

Her blev sønderjyderne ganske enkelt udspillet efter noder, og Herning tog altså direkte revanche for kvartfinalen i sidste sæson, som SønderjyskE vandt i fire kampe.

På mange måder er der lagt op til en herrefight i eftermiddag.

SønderjyskE scorede tre mål på 72 sekunder i Esbjerg fredag aften. 

- Det viser bare, at det er de bittesmå ting, der afgør kampe. Vi har selv været ramt af sådan nogle udfald i denne sæson, men denne gang var det heldigvis os, der spillede solidt over 60 minutter. Vi fik bygget videre på den stabilitet, vi har fundet i de seneste kampe, og det er vigtigt, når vi skal møde de hold, vi skal kæmpe mod for at få en plads i Final4. Vi føler os i hvert fald godt klædt på de kommende topkampe, siger Nicolaj Henriksen til JydskeVestkysten. 

Herning-forwarden Morten Poulsen til klubbens hjemmeside:

- Vi skal ud at signalere, at vi er et tophold værdigt, og fortsætte med de gode vaner i vores game plan og gøre os fortjent til vores nuværende placering i tabellen. En ydmyg tilgang med respekt for modstanderen, lyder det.

Det forventer vi: En yderst tæt kamp, hvor sønderjyderne i den grad vil slås for at viske ydmygelsen fra det første møde væk. Herning er inde i en god stime og lille favorit, men får stensikkert kamp til stregen.

Hold øje med: Nu er det snart tid for Mike Szmatula og Matt Salhany, der begge har produceret væsentligt under, hvad man forventer i Vojens. Hos Herning scorede Markus Jensen sit første sæsonmål i Odense i fredags. Er det starten på en stime?

De indbyrdes kampe: 7-0 altså til Herning i den første kamp og dermed altså revanche for den stime af sejre, som SønderjyskE havde med fra kvartfinalerne i sidste sæson.

Skader/karantæner: Anton Öhman var ude for SønderjyskE senest, men ellers lysner det for Mario Simionis hold på skaderne. Hos Herning er fuldt hold, og det vil sige formentlig samme opstilling som fredag i Odense. 

Statistikken: Herning har ikke tabt i ordinær spilletid siden 10. september og er etter på formbarometeret, hvor SønderjyskE lige nu indtager tredjepladsen, hvis man ser på de sidste fem kampe. 


Russisk KHL-spiller skifter til Odense VIDEO: Højdepunkter fra Rungsted-Frederikshavn