Alexander Torchenyuk skifter til Odense Bulldogs og forstærker den fynske offensiv

Odense Bulldogs har skrevet kontrakt med russiske Alexander Torchenyuk for resten af indeværende sæson.

Beslutningen om at hente Alexander Torchenyuk har udelukkende kunne realiseres på baggrund af en bred og markant opbakning fra samarbejdskredsen i Odense Bulldogs, skriver fynboerne på sin hjemmeside. 

Den 30-årige forward tilslutter sig truppen i Odense Bulldogs med en masse erfaring og hele 298 kampe i den stærke russiske topliga, KHL, på CV’et. I KHL har Alexander Torchenyuk spillet for Avtomobilist Yekaterinburg, Sibir Novosibirsk og senest Spartak Moskva med samlet 87 point til følge.

Alexander Torchenyuk skal med sine kvaliteter og store rutine styrke offensiven.

- Med henblik på den nuværende skadessituation er jeg meget tilfreds med, at vi har sikret tilgangen af Alexander Torchenyuk. Han vil tilføre en masse erfaring til holdet fra sine seks år og næsten 300 kampe i KHL. Alexander har spillet på flere af topholdene i KHL og i kombination med hans alder og rette attitude, er han en stærk tilføjelse til truppen, siger cheftræner Paul Thompson om den russiske forstærkning.

- I sine første tre sæsoner i KHL var Alexanders offensive output meget høj taget ligaens niveau i betragtning, men i de seneneste år har han spillet en mere defensiv rolle i angrebsspillet. Hos os bliver han en af vores topangribere og vi forventer en positiv effekt meget hurtigt med hans solide tovejsspil, der passer perfekt til vores spillestil, fortsætter Thompson. 

Processerne omkring arbejds- og opholdstilladelse er i fuld gang og det forventes, at Alexander Torchenyuk vil tilslutte sig truppen i løbet af de kommende uger.

 


Borring hat-trick, da SønderjyskE nedlagde Blue Fox OPTAKT: SønderjyskE-Herning Blue Fox