Med 2-2 efter fire kampe skal kvartfinaleseriens første matchbold fordeles, når SønderjyskE i tv-kampen tager imod Rødovre Mighty Bulls.

FØR KAMPEN: Efter de to seneste kampe har SønderjyskE erobret hjemmebanefordelen tilbage, og vel også momentum – i serien mod Rødovre. Sønderjyderne har haft initiativet i de to seneste kampe, og der er næppe tvivl om, at der vil være i nærheden af udsolgt i dag i Frøs Arena.

Her vil et sultent sønderjysk publikum forsøge at lægge størst muligt pres på gæsterne. 

Men Rødovres snu ræve skal man aldrig afskrive. Der er så meget rutine gemt hos folk som Andreasen, Sass, Karvinen, Kasper Jensen og Steffen Klarskov – bare for at nævne nogle – at gæsterne hurtigt kan komme ind i serien igen og drille favoritterne mere end hidtil. 

SønderjyskE’s Steffen Frank beskriver scenariet fra sit perspektiv. 

– Det bliver samme opskrift for begge hold. Det bliver en tæt kamp, og jeg tror ikke, der bliver mange mål. Nu er det en bedst af tre serie, og i morgen er rigtig vigtigt. Jeg tror, at folk er klar og fokuseret, men nok også lidt påpasselige med, hvad de gør på isen, siger han til Jydske Vestkysten.

Nogenlunde samme prognose kommer fra Rødovre-backen Sebastian Bergholt. 

– Jeg glæder mig til kampen på søndag, det er en god arena at spille i, der er masser af larm og så skal vi bare ud og arbejde stenhårdt, som vi gjorde i de kampe som vi har vundet. Vi skal løbe på skøjter ekstremt meget, det er det vi kan, siger han til Rødovre Lokal Nyt. 

– Det er en god serie, der bliver givet og taget fra hver side, og folk er oppe at køre, og vi vil gerne vinde, det kan man se. Alt kan ske i Play Off, vi kommer foran 2-0 og det var der ikke mange der regnede med, men så kæmper SønderjyskE sig tilbage, så må vi bare ud og have en sejr på søndag, lyder det fra Bergholt.

Der er optakt på TV2 Play fra 16:40, derefter fortsætter slutspilsfesten 17:15 på TV2 Sport. 

SKADER/KARANTÆNER: David Suvanto var blevet klar igen for Rødovre fredag, der til gengæld måtte undvære Edgars Treijs. Kim Johansson var tilbage i rullen for Mighty Bulls, mens SønderjyskE savnede Rasmus Lyø. Til gengæld var Jordan Pietrus tilbage. 

PROFILERNE: Matthias Asperup var overophedet tirsdag i Vojens. Kan ham omstille temperamentet til målfarlighed i dag? SønderjyskE savner lidt flere scoringer fra de udenlandske profiler. Eksempelvis har Gabriel Desjardins endnu ikke nettet i serien.

DET FORVENTER VI: Åbent og underholdende fra start. Rødovre plejer ikke at gemme sig i Vojens. Første mål kommer til at blive svært afgørende for kampens forløb.  


Julian Jakobsen førte Aalborg i semifinalen og sendte Herning på ferie SønderjyskE vandt intenst slag i Vojens