Kampstart 19:00 i Frøs Arena

Det er - som SønderjyskE skitserer det på sin hjemmeside - en direkte duel om pladserne i Metal Final4, når Rungsted er på besøg i Vojens i aften.

Det plejer at være svært underholdende, når de to hold tørner sammen, og mon ikke også vi får en offensiv ishockeykamp at se i aften på den sønderjyske is?

- Der er virkeligt tæt i top fem i denne sæson og Esbjerg på sjettepladsen ligger kun tre point efter Odense. Med en sejr over Rungsted, som er en direkte rival, kan vi tage et stort skridt imod Final4 deltagelse, siger SønderjyskE-træner Mario Simioni til Soenderjyske.dk.

- Det kræver dog, at vi finder tilbage til det spil vi viste i de seks-syv første kampe. Vi skal gå ind til kampen mod Rungsted med ydmyghed og så finde den intensitet samt det fysiske spil, som vi ved vi kan spille – kan vi det, er der også muligheder for en sejr, siger Simioni.

Fredag aften kunne han se sit mandskab tabe i Herning på en tredje periode, hvor SønderjyskE lukkede fire mål ind, de sidste to dog i tomt bur og skulle man finde et problem hos SønderjyskE i denne sæson, så har der været en del kampe, hvor tredje periode har kastet noget dårligt af sig. 

Rungsted kommer fra sejre på hjemmebane over Odense og senest Frederikshavn i to vidt forskellige kampe. Det blev 4-1 over Odense i en tight, defensiv kamp, mens det var ren "tju-bang", da Frederikshavn blev besejret 6-5. Der er næppe råd til at lukke fem mål ind i aften, så mon ikke træner Hjalmarsson har påtalt defensiv disciplin inden den vigtige kamp?

Det forventer vi: Masser af tempo, masser af chancer og vel en regulær 50-50-kamp, der kan komme til at minde om en slutspilskamp. 

Hold øje med: Nick Moutrey har virkelig domineret for Rungsted på det seneste, mens SønderjyskE godt kunne bruge et mål eller to fra Charlie Combs. Han scorede i samtlige fem første kampe, men i de seneste fem kampe er det kun blevet til en enkelt scoring.

Skader/karantæner: Rungsted var senest uden Frederik Bjerrum og Lucas Andersen mod Frederikshavn, mens SønderjyskE mod Herning var uden Nicolai Bryhnisveen, Andreas Holzmann, Mathias Borring, Alex Lavoie og Gabriel Desjardins.

Historikken: SønderjyskE vandt det første opgør med 5-3 i Bitcoin Arena, mens de seks opgør i sidste sæson endte med fire SønderjyskE-sejre og en enkelt triumf til Rungsted.

Statistikken: SønderjyskE har lukket 20 mål ind i de seneste fem kampe, mon ikke Mario Simioni vurderer, at fire i gennemsnit er lige rigeligt? Rungsteds Nick Moutrey er brandvarm pt med fem point i de seneste tre kampe. 

 

 

 


HETAG HØJDEPUNKTER: Se målene fra Rødovre-Herning CHL: Aalborg trak Luleå ud i overtid og sluttede som treer i puljen